Inflamatie glezna copil 5 ani
Buna ziua, va scriu aceste raduri deoarece sunt putin ingrijorat legat de starea de sanatate a fetitei mele.
Are 5 ani si 8 luni iar de cateva saptamani a început sa se planga de dureri de glezna indeosebi dimineata, fie la un picior, ba la amândouă. Noi am pus pe baza faptului ca face gimnastica si ca e normal sa o doara. Apoi am luat o pauza de cateva saptamani de la gimnastica si nu s-a mai plans asa frecvent de dureri. In schimb ieri a facut gimnastica prin casa, sarituri, roata, tumbe, iar acum dimineata s-a plans ca o doare glezna piciorului drept. M-am uitat la ea si intr-adevar este mai umflata decat cealalta glezna si o doare cad apas pe ea. Pot aceste dureri si imflamatie sa aibă alte cauze?. Menționez ca in rest e vioaie, nu are febra, doar ii curge putin nasul si stranuta, de la o usoara raceala, cred. Va mulțumesc.
Are 5 ani si 8 luni iar de cateva saptamani a început sa se planga de dureri de glezna indeosebi dimineata, fie la un picior, ba la amândouă. Noi am pus pe baza faptului ca face gimnastica si ca e normal sa o doara. Apoi am luat o pauza de cateva saptamani de la gimnastica si nu s-a mai plans asa frecvent de dureri. In schimb ieri a facut gimnastica prin casa, sarituri, roata, tumbe, iar acum dimineata s-a plans ca o doare glezna piciorului drept. M-am uitat la ea si intr-adevar este mai umflata decat cealalta glezna si o doare cad apas pe ea. Pot aceste dureri si imflamatie sa aibă alte cauze?. Menționez ca in rest e vioaie, nu are febra, doar ii curge putin nasul si stranuta, de la o usoara raceala, cred. Va mulțumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Cu mare probabilitate este vorba despre o supra-solicitare articulara.
Tratamentul este evident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o supra-solicitare articulara.
Tratamentul este evident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2estetica glezne!!
- 4ectima nodulara
- 6glezna cu problema
- 57Entorsa glezna netratata corect
- 13Mica umflatura la glezna
- 15tendinita datorata unor calcefieri la nivelul gleznei
- 5Glezna ramasa cu umflaturi si durere dupa ghips
- 3Fisura glezna
- 6Sport in fiecare zi.. durere in talpa si glezna
- 0dureri atroce glezna
- 3Gleza umflata fara durere