inflamatie obraz dupa extractie

Vineri mi s-a extras un molar(nu de minte)ultimul de pe mandibula partea dreapta de catre un chirurg BMF. A fost extras in 15 min, a trebuit sa foloseasca freza pentru os si mi-a pus niste fire pt 7 zile.Ieri am avut putina febra, dar mi-a trecut, imi este doar putin inflamat obrazul, putin rosu, moale, nu simt nimic dur daca apas cu degetele. Cat e normal sa persiste aceasta inflamatie?Durerile m-au mai lasat, i-au antibiotice si cate un antiinflamator pe zi, iar pt obraz comprese.
0 comentarii
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 5dupa extractia unei masele.. mi-a ramas o gaura. in cat timp se vindeca?
- 3aparat dentar, extractie dinti
- 6Extractie dentara
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 0Extractie masea
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 4masea rupta pe jumatate.reconstructie sau extractie?
- 1extractie dentara
- 1Mancarimi dupa extractie
- 0operatie extractie?
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 3umflatura
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 2Extracție Masea
- 2Extracție de maseaua
- 6Extractie molari de minte
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 1Obraz umflat fara durere la o luna dupa extragere molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: