inflamatie obraz dupa extractie

Vineri mi s-a extras un molar(nu de minte)ultimul de pe mandibula partea dreapta de catre un chirurg BMF. A fost extras in 15 min, a trebuit sa foloseasca freza pentru os si mi-a pus niste fire pt 7 zile.Ieri am avut putina febra, dar mi-a trecut, imi este doar putin inflamat obrazul, putin rosu, moale, nu simt nimic dur daca apas cu degetele. Cat e normal sa persiste aceasta inflamatie?Durerile m-au mai lasat, i-au antibiotice si cate un antiinflamator pe zi, iar pt obraz comprese.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 3extractie masea
- 5Sinus deschis in urma extractiei
- 6Cam in cat timp ar trebui sa se inchida definitiv sinusul?
- 1extractie dentara
- 0Extractie masea cu puroi
- 4Extractie masea si dintele vecin dislocat
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 1gingie umflata dupa extractii
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 8Riscurile extractiilor de premolari in scop ortodontic
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 3Extracție măsea de minte
- 5Puroi in urma scoaterii măselei de minte
- 2Extragere Dinți 5
- 2Extracție canin
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: