inflamatie si durere dupa extragere

Buna
Am avut acum 2 zile o extractie destul de complicata(a durat cam 30 min), mi-au fost prescrise antibiotice, vitamina C, am terminat tratamentul, dar inca am dureri mari, s-a inflamat si observ ca in jurul ochiului incepe sa se invineteasca.Extractia a fost in partea superioara.Problema mea este ca nu ma aflu in tara, sunt in Macao unde limba oficiala e chineza si in consecinta nu ma prea pot intelegii cu medicii stomatologi.Ce ar trebui sa fac?E normal ce se intampla?
Va multumesc mult!
Am avut acum 2 zile o extractie destul de complicata(a durat cam 30 min), mi-au fost prescrise antibiotice, vitamina C, am terminat tratamentul, dar inca am dureri mari, s-a inflamat si observ ca in jurul ochiului incepe sa se invineteasca.Extractia a fost in partea superioara.Problema mea este ca nu ma aflu in tara, sunt in Macao unde limba oficiala e chineza si in consecinta nu ma prea pot intelegii cu medicii stomatologi.Ce ar trebui sa fac?E normal ce se intampla?
Va multumesc mult!
5 comentarii

S-ar putea sa se fi facut un hematom.deci..comprese reci, NU gheata.repet...s-ar putea.

Eu cred ca este putin cam greu de pus un diagnostic. Sunt cam putine date. S-a inflamat imediat dupa interventie sau la cateva zile? Ati luat si ceva antiinflamatoare? Daca nu incercati cu Aulin (este si un foarte bun calmant). Mai puteti lua si Ibuprofen, Panadol etc. Extractia a fost facuta in tara si apoi ati plecat? Asa s-ar putea explica. Dupa anumite tratamente stomatologice nu este recomandat sa calatoriti cu avionul.

Buna ziua ! Am 28 de ani si in urma cu o saptamana am mers la stomatologie iar acolo domnul doctor a hotarat k 2 dintre maselele de pe partea dreapta sus trebuie extrase, chiar in ziua respectiva le-a extras urmand k la 2 zile sa merg la consultatie (locul respectiv s-a inflamat si doare f puternic iar dl doctor mi-a sugerat sa iau ketonal) tot in ziua consultatiei mi-a facut detartrajul.Vazand k nu imi cedeaza durerea la 5 zile de la extractie am inceput sa iau amoxicilina insa nu se vad rezultatele, continuand sa am aceleasi dureri, ce-mi sugerati?Va multumesc anticipat

Mergeti din nou la doctor, s-ar putea sa fi facut o alveolita (inflamatia locului din care a fost extrasa maseaua) caz in care trebuie facut si tratament local pe langa cel antibiotic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 4Durere ciudata masea
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 0extractie resturi masea
- 1Extractie masea monte cu abces
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 1Alternativa la extractia dintilor mobili - Electronic doctor
- 2durere post-extractie masea de minte
- 1Dupa extractie
- 2Extracție dinte
- 4Extracție Masea
- 11Dureri foarte mari a 5-a zi dupa extractie masea de minte
- 1Durere la 1 luna dupa extractia molarului de minte
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 1Probleme extragere molar.
- 2Extracție masea
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
Mai multe informații despre: Extractia dentara durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: