inseminare artificiala

21-04-2010
ilenia
Nu este medic/terapeut
ilenia
cine a ramas insarcinata prin inseminare imi poate spune dupa a cita oara?.eu am facut inseminare de cinci ori dar inca nici un rezultat.vom incerca si luna aceasta...dar sunt foarte dezamagita
4 comentarii
0
22-04-2010, ora 11:05
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Buna!

Nu fi dezamagita si nici nu-ti pierde speranta.
Cunosc o doamna care a ramas insarcinata prin inseminare, la 39 de ani (a nascut acum 2 luni). Imi pare rau ca nu-ti pot oferi detalii, caci nu-mi este o persoana apropiata si nu-mi permit sa o intreb de cate ori a facut inseminare si unde.
Fii optimista, minunea se va intampla cu siguranta.
Iti doresc sa fii o mamica fericita cat mai curand!
0
22-04-2010, ora 13:01
ilenia
Nu este medic/terapeut
ilenia
Iti multumesc penrtu incurajare.astazi la trei o sa aflu daca voi face cea dea sasea inseminare. sper sa te auda dumnezeu.ce imi doresc cel mai mult pe lumea aceasta.un copil este singura dorinta.altceva nu imi doresc
0
28-04-2010, ora 11:29
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Buna, ilenia!

Sper ca ai primit un raspuns favorabil. Astept vesti bune.

Mult succes!!!!!!!!!!!!!!!
0
14-08-2022, ora 14:48
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
Buna ziua, ați reușit sa Rămâneți însărcinată?
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inseminarea cu sperma donatorului: cadrul legal în România, anonimatul și implicațiile psihologice
  • Inseminarea intrauterină: când este suficientă comparativ cu fertilizarea in vitro și care este rata reală de succes
  •