Insomnie

03-05-2024
Ell
Nu este medic/terapeut
Ell
Bună seara, urmez tratament cu duloxetina 30 mg, problema este ca adorm foarte greu, îmi trebuie ore sa pot adormi, ar putea cineva sa îmi spună dacă seara pot folosi Rescue Night sau ar putea interacționa cu Duloxetina și sa provoace reacții adverse?Mulțumesc
3 comentarii
0
08-05-2024, ora 11:44
Stefan P
Identitate neconfirmată
Stefan P
Liniștiți mintea, anulați grijile, aduceți starea de bine cu impăcare cu sinele interior, luați, , pietrele, , de pe suflet...vă pot ajuta!
Zi frumoasă!
0
08-05-2024, ora 14:04
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
Duloxetina este un antidepresiv din clasa inhibitorilor selectivi ai recaptării serotoninei și norepinefrinei (ISRSN) și poate influența modelele de somn la unele persoane. Problemele de somn, inclusiv dificultatea de a adormi, sunt efecte secundare cunoscute asociate cu duloxetina.

Rescue Night este un remediu floral conceput să ajute la relaxare și la îmbunătățirea calității somnului. Acest produs conține esențe florale și uneori poate include și alte ingrediente, cum ar fi melatonina, în funcție de versiunea specifică a produsului.

În general, remediile florale, precum cele din gama Rescue, sunt considerate sigure și nu au interacțiuni cunoscute cu medicamentele prescrise, inclusiv duloxetina. Totuși, este important să consultați medicul sau farmacistul înainte de a începe orice nou tratament, inclusiv produsele naturiste sau suplimentele. Ei pot evalua situația dumneavoastră specifică și pot determina dacă există vreo contraindicație sau precauție de luat în considerare.

Dacă problemele de somn persistă, este important să discutați și această problemă cu medicul dumneavoastră, deoarece poate fi necesară ajustarea dozei de duloxetină sau încercarea unui alt medicament. Medicul vă poate oferi și alte strategii sau tratamente pentru managementul insomniei, care să fie compatibile cu tratamentul dumneavoastră actual.
0
08-05-2024, ora 16:00
Ell
Nu este medic/terapeut
Ell
Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.