insomnie de 3 luni
buna ziua!
am 36 ani si am o problema care ma apasa de 3 luni, nu pot sa dorm noaptea!
ma trezesc la ora 12-1 cu o stare de neliniste in corp simt in urechea dreapta un zgomot ciudat(un vajiit), iar a doua zi ma siomt foarte obosit fara chef de nimic!
am 36 ani si am o problema care ma apasa de 3 luni, nu pot sa dorm noaptea!
ma trezesc la ora 12-1 cu o stare de neliniste in corp simt in urechea dreapta un zgomot ciudat(un vajiit), iar a doua zi ma siomt foarte obosit fara chef de nimic!
2 comentarii
E ceva relativ usor de rezolvat, apeland la un psihiatru care sa va recomande un tratament pentru insomnie. Specific: trebuie sa fie un tratament care sa nu va dea dependenta.
buna ziua !de ceva vreme m-i se infunda nasul cind pe o nara cand pe cealalta, nu sunt racit si nici nu am fost
acum 3 zile eram la frizer cand la un moment dat am transpirat instantaneu si nu mai vedeam clar am luat tensiunea 11-7, eu am 36 ani 82kg si 1, 86cm
va rog un sfat!
multumesc!
acum 3 zile eram la frizer cand la un moment dat am transpirat instantaneu si nu mai vedeam clar am luat tensiunea 11-7, eu am 36 ani 82kg si 1, 86cm
va rog un sfat!
multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Problema nerezolvata...daca diagnosticul de tulburare astenodistimica nu exista...atunci ce ar putea
- 8Insomnie
- 4insomnia
- 29insomnie cronica!
- 6Completare 1 tratament insomnie
- 3Nu pot dormi
- 3Sotul meu sufera de aproape 5 ani de zile de o insomnie
- 17insomnie
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 1insomnie de luni bune
- 1Insomnie cronica
- 3Intrebare pt un medic psihiatru
- 1Tratamentul insomniei
- 6Insomnie.pot lua bio melatonina cu alprazolam?
- 2Insomnie
- 3Pareri tratament insomnie si posibila anxietate.
- 6Insomnie cumplita de 1 an de zile
- 2Insomnie
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: