insomnie = grasime, cum scap de ea?
salut, imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, dar am nevoie de niste sfaturi
de vreo 5-6 luni am probleme cu insomniile asta insemnand ca (ba dorm 3-4 ore ba 5-6 intre ele ma mai si trezesc etc..) problema este ca am inceput sa ma ingras putin si inainte sa am aceasta problema cu somnul daca ma ingrasam asa din mancare in 2-3 zile dadeam jos numai prin mers pe jos cam toata ziua(plimbare prin malluri parcuri etc) acum am observat ca desi pe cantar slabesc (1-2kg) facand aceleasi efort ca si inainte parca mi-a scazut din masa musculara iar grasimea e tot la fel, ma puteti ajuta cu un sfat ce pot face sa-mi revin la normal? grasimea nu este multa dar ma deranjeaza vreau sa revin la forma mea initiala (precizez ca mananc cam ce mancam si inainte sa am problemele cu insomnia)
de vreo 5-6 luni am probleme cu insomniile asta insemnand ca (ba dorm 3-4 ore ba 5-6 intre ele ma mai si trezesc etc..) problema este ca am inceput sa ma ingras putin si inainte sa am aceasta problema cu somnul daca ma ingrasam asa din mancare in 2-3 zile dadeam jos numai prin mers pe jos cam toata ziua(plimbare prin malluri parcuri etc) acum am observat ca desi pe cantar slabesc (1-2kg) facand aceleasi efort ca si inainte parca mi-a scazut din masa musculara iar grasimea e tot la fel, ma puteti ajuta cu un sfat ce pot face sa-mi revin la normal? grasimea nu este multa dar ma deranjeaza vreau sa revin la forma mea initiala (precizez ca mananc cam ce mancam si inainte sa am problemele cu insomnia)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Oare ce se intampla si cam ce ar trebui sa fac sa am o viata normala?
- 2insomnie, stare anxioasa, agitata, transpiratie nocturna
- 2Cateva kg in plus
- 5cum sa maninc sanatos si sa ma ingras putin?
- 4hipotiroidie... incerc sa slabesc si nu reusesc
- 6Am o intrebare despre nevoia de a manca multa paine
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 3regim de ingrasare...
- 5Mamica disperata: insomnii, depresie
- 44 kg in mai putin de o luna dupa ce am renuntat la anitconceptionale
- 1Regim de ingrasare!
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 3Insomnie, anxietate
- 1Probleme de ingrasare, vreau sa ma ingras !
- 0Nu ma pot ingrasa si nu sunt nici dezvoltata
- 3Ce recomandati Rivotril sau diazepam pt somn? sau este si altceva mai bun?
- 5Insomnie dupa vaccin
- 6Va rog îndrumați-ma și ajutați-ma! ma confrunt cu niște insomnii foarte urate.
- 5Cum ati reusit sa invingeti insomnia fara chimicale?
- 2Noapte buna, , , Fares
Mai multe informații despre: Insomnia ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: