Intarzie menstruatia de la medicamente???

04-09-2009
monikuta
Nu este medic/terapeut
monikuta
Acum aproape 3 luni, am incercat sa intretin relatii sexuale cu prietenul meu, eu fiind virgina. Am avut niste dureri foarte mari si am renuntat deci nu a reusit sa ma dezvirgine. S-a intamplat cam de vreo 3 ori in aceasi zi.Ultima data s-a rupt prezervativul.Atunci m-am speriat si am luat postinor imediat. De atunci am avut ciclu regulat timp de 2 luni(abundent si cu durerile specifice). In august 3 saptamani am luat claritin, distonocalm, aspacardin, vitamina A, si 7 zile am luat augumentin(plus niste injectii intramusculare ptr o alergie). Apoi am avut o scurgere galbuie si mancarime ingrozitoare in zona intima dar m-am tratat doar cu Clotrimazol, eu fiind inca virgina nu puteam sa folosesc ovule. Problema care ma macina e ca pe 20 august trebuia sa imi vina menstruatia si nu a venit. Se poate sa fie din cauza medicamentelor sau se poate sa fiu insarcinata? Nu vreau sa imi fac test de sarcina, imi e foarte frica.
2 comentarii
0
04-09-2009, ora 12:17
monikuta
Nu este medic/terapeut
monikuta
Mentionez ca nu mi-a fost rau deloc, nu am avut stari specifice sarcinii.
0
11-09-2009, ora 12:17
Nora...
Nu este medic/terapeut
Nora...
nu esti insarcina cu siguranta!posibil sa fie de la medicamente.as vrea sa stiu dak mai ai acea mancarime in zona intima.exista creme care pot trata asa ceva.si intarzierea menstruatiei se intampla multor fete.stai linistita.insa insarcinata nu ai cum sa fi...pupici :*:*:*
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici