intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am

22-03-2008
kity_20
Nu este medic/terapeut
kity_20
buna.De de 3 luni fac pauza de anticonceptionale, luna trecuta menstruatia s a declansat in 19 feb. si a fost totul normal, iar luna aceasta nu a venit nici acum, ...sunt fff stresata, cu toate ca relatii intime am avut protejate (preservativ), fara nici un risc, nu s a rupt niciodat prezervativul, nu mai stiu ce sa cred...refuza sa ma gandesc la sarcina, nu se poate, dar cu toatre astea intarzie de cateva zile si nici simptome ca vine nu am.iar ce ma streseaza cel mai mult e ca mananc mai mult k de obicei..Ce e de facut?..va rog mult daca se poate un sfat, multumesc
5 comentarii
0
23-03-2008, ora 00:00
VH
Nu este medic/terapeut
VH
De ce nu cauti o alta metoda de a te feri de o sarcina nedorita? Eu am luat 2 ani Rigevidon. Mi-am dereglat metabolismul, am luat in greutate 20 de kg si multe altele...Pentru linistea ta sufleteasca i-ati totusi un test de sarcina, evita sa consumi dulciurii, sarea in exces, preparatele gmen salamuri sau sunca, grasimile in general. Axeaza-te pe fructe si legume. Nu stiu ce greutate ai, dar inchipuieste-te cu inca vre-o 20 de kg in plus? Ai sa te simti oribil!
0
23-03-2008, ora 00:00
kity_20
Nu este medic/terapeut
kity_20
...am 52 de kg, si maine dimineatza aveam in plan sa fac un test, si l voi face, dar tot nu inteleg care e cauza, mi e frica de mor.dar sper sa fie totul bine sa fie doar o dereglare...multumesc
0
28-03-2008, ora 00:00
kity_20
Nu este medic/terapeut
kity_20
..nu stiu ce sa mai fac..nu s a declansat menstra nici acum...am facut un test de sarcina a iesit negativ.nu am simtome ciudate specifice unei sarcini...acum vreau sa mai fac unul pt ca sunt atat de confuza si incep sa gandesc negativ in ceea ce ar privi o sarcina nedorita.va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.luna treacuta menstra s a declansat in 19 feb.luna aceasta nimic inca.si nu inteleg de ce pt c a m am protejat.100%.oricum ma poate linisti, lamuri, sfatui cineva?..va multumesc anticipat.
0
29-03-2008, ora 00:00
kity_20
Nu este medic/terapeut
kity_20
buna.MS s a declansat...dar e putin maroniu si mai slab cantitativ k pt prima zi...am facut 2 teste si au iesit negative...aproximativ 10 zile a intarziat...acum ca a venit in loc sa rasuflu usurata...imi da bataie de cap si culoarea.ce ma sfatuiti...multumesc anticipat...VA ROG UN RASPUNS...CAT MAI REPEDE...
0
13-04-2008, ora 00:00
aandra
Nu este medic/terapeut
aandra
buna kity... nu prea ai de ce sa iti faci griji in privinta culorii... se mai intampla din cauza unei dereglari hormonale ca menstruatia ta sa aiba o culoare mai maronie.. mi s-a intamplat si mie.. nu e nimic grav... insa pentru binele tau mai bine mergi la un medic... dar nu te speria !!!... insa cum ai patit tu cu intarzierea menstruatiei... asa patesc eu acum... sunt destul de speriata.. desi mereu am folosit prezervativ... prietenul meu a verificat ca de fiecare data sa vada daca nu e rupt si totul a fost ok... acum sunt in a 6-a zi de asteptare... simptomele ma fac sa fiu confuza... sanii imi sunt putin umflati si ma dor putin. insa nu am nici un fel de dureri abdominale.. nu stiu ce sa cred... n-as vrea sa ma gandesc ca sunt insarcinata dar nu inteleg de ce intarzie... poate din cauza stresului, dat fiind ca am avut un deces in familie... mi-e teama de o posibila sarcina deoarece am intretinut un contact sexual cu prietenul meu exact in perioada fertila... iar cu prezervativele nu se stie niciodata desi cum am spus... am verificat sa vad daca s-a rupt si am folosit din cele mai bune... Help pls... sorry ca am scris asa mult si multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •