Interpretare analize - valoare puțin marită la FT4

28-10-2022
sofiananghel27
Nu este medic/terapeut
sofiananghel27
Bună seara, am 21 de ani, sunt bărbat și am făcut niște analize pentru o fisa de încadrare M.A.I la si am o problema cu o valoare puțin marită la FT4. Mi s-a dat sa o repet.. Credeți că îmi este un impediment acest lucru în a promova ? Cum as mai putea reduce din valoarea acestei analize ?
FT4-II - 1.82 (interval referinta 0.93-1.7 ng/dL)
A-TPO - 12.71 (interval referinta 0.0-34 UI/mL)
TSH 3.61 (interval referinta 0.27-4.2 uIU/mL)
1 comentarii
0
18-01-2023, ora 06:06
Paula111
Nu este medic/terapeut
Paula111
Bună am văzut postarea ta copilul meu se afla în aceeași situație. Ce s a întâmplat? Te au trecut? Noi azi repetam ft4. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.