interpretare analize tiroida

20-04-2007
adela1977
Nu este medic/terapeut
adela1977
va rog sa-mi interpretati urmatoarele rezultate. mentionez ca analizele le-am facut in italia:
TSH:0.95 Uui/ML valoare de referinta 0.30-4.20
FT3: 3.9 pg/ml val de referinta 2.5-4.4
FT4: 15.0 pg/ml valoare de referinta 9.3-17.0
ANTI-TIREGLOBULINA: 11 IU/ml val de referinta 0-115
ANTI-TPO: 13 IU/ml val de feferinta 0-32

VA MULTUMESC!l
11 comentarii
0
20-04-2007, ora 00:00
dr.dgiurgiuman
Identitate neconfirmată
dr.dgiurgiuman
toate analizele sunt in limite normale
puteti sta linistita nu sunt probleme cu tiroida
0
21-04-2007, ora 00:00
adela1977
Nu este medic/terapeut
adela1977
va multumesc pt raspuns, am consultat si alti medici, care mi-au spus ca ar putea exista probleme cu tiroida, de aceea m-am adresat si dvs. mi s-au indicat si o ecografie tiroidiana, pt ca am simptome ca o arsura pe gat, o senzatie de nod in gat si dificultati la inghitire. ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
0
23-04-2007, ora 00:00
dr.dgiurgiuman
Identitate neconfirmată
dr.dgiurgiuman
consultati un gastroenterolog si eventual o gastroscopie
0
08-04-2008, ora 00:00
maria25
Nu este medic/terapeut
maria25
Buna ziua

va rog sa-mi interpretati si mie urmatoarele analize.Sunt un pic derutata.Rezultatele sunt urmatoarele

TSH : 1.7 Uui/Ml valoare de referinta min 0.2 - max 7
FT4 : <0.4 valoare de referinta 0.75 - 1.9

Va multumesc.Astept urgent un raspuns
0
21-01-2011, ora 14:29
adidomc
Nu este medic/terapeut
adidomc
Asi dori, daca se poate interperetarea urmatoarelor analize:
TSH-1.578 mlU/l
FT4 - 1.722 ng /nl
va multumesc mult!
Marturisesc ca sunt cam speriata
0
06-02-2011, ora 10:43
elena_1960
Nu este medic/terapeut
elena_1960
va rog si eu as dori, daca se poate o inerpretare a analizelor:
TSH = 1, 63
FT4 = 20, 33
ATPO = 125, 8
Am mers la endocrinolog si mi-a spus ca am tiroidita cronica autoimuna.
S-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie?
Multumesc.
0
12-02-2011, ora 18:33
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Rog interpretarea rezultatelor /25.01.2011:
markeri endocrini
TSH =5, 33 ul/ml din limita 0, 5- 8, 9
FT4 = 15 mol/l din limita 10 -28, 2 la adulti (am 59 ani)
FT3 = 5, 79 mol/l din limita 4, 25 - 8, 1
anti-TPO = negativ 30, 1 u/ml din limita negativ 100 u/ml

Precizare:
de un an de zile sunt sub tratament cu euthyrox de 25 (jumate de pastila/ zi).
Intrebare:
-sa mai continui tratamentul?
-vreodata, voi putea intrerupe tratamentul si cam, cand?
Va doresc sanatate si o seara buna,
succese si felicitari pt.tot ceea ce faceti.
Astept raspuns.si multumesc pt.el.
0
12-03-2011, ora 03:51
susana330
Nu este medic/terapeut
susana330
As dori ceva lamuriri referitor la ce boala poate determina ca firele de PAR ALB din cap sa se RECOLOREZE inapoi?Deocamdata totul e in faza de investigatie endocrinologica.Ma cam inspaimanta ceva...
0
12-03-2011, ora 08:44
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,
nu sunt medic..asa ca nu-mi dau cu parerea, DAR
chiar acum de dim. am ascultat o emisiune la TV (nu retin programul) unde,
se zicea ca firele de par alb,
au legatura cu problemele tiroidiene.
Consultati un dr.endocrinolog.
Sanatate si s-auzim de bine!
O zi frumoasa, va doresc!
..si nu va faceti MARI griji...
0
17-03-2011, ora 18:53
marry_green07
Nu este medic/terapeut
marry_green07
buna seara, imi puteti spune, va rog, ce inseamna;TIROIDITA CRONICA LIMFOCITARA'? Iar la ex.citologic mi-a iesit;;ltd+lts;fond limfocitar abundent, foliculi tiroidieni cu metaplazie oncocitara.celelalte analize nu le am la mine, sa va pot spune si tsh-ul.astept raspunsul d-voastra si va multumesc anticipat
0
23-08-2017, ora 20:13
unudoi
Nu este medic/terapeut
unudoi
Bună ziua. Ma puteți ajuta cu interpretare analizelor făcute în UK. Am făcut 2 seturi pentru ca asa mi s a cerut. Primele rezultate din iulie sunt Tsh 5.62 t4 10.0
Al 2-lea set de analize din august tsh 5.39 t4 11.2

Mulțumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.