Interpretare radiografie rx
Va rog frumos puteti face o interpretare a radiografiei, se mai pot salva ceva dinti? Se va ajunge la proteza?
Multumesc frumos pt timpul acordat.
http://tinypic.com/view.php?pic=14w6jqh&s=9#.WiBCcbBx2Uk
Multumesc frumos pt timpul acordat.
http://tinypic.com/view.php?pic=14w6jqh&s=9#.WiBCcbBx2Uk
1 comentarii
Buna seara.
Pe ortopantomografie se vede ca dinti au fost solicitati si ca chiar exista o problema. Din pacate radiografia se coreleaza cu ceia se ce vede, gaseste in cavitatea orala. Consider ca medicul dumeavoastra stomatolog va lua cea mai buna decizie pentru a va ajuta cat mai corect si eficient posibil. Probabil ca proteza este cea mai buna varianta de protezare pentru un cost cat mai scazut. Va uram sa fiti cat mai sanatosi!
Pe ortopantomografie se vede ca dinti au fost solicitati si ca chiar exista o problema. Din pacate radiografia se coreleaza cu ceia se ce vede, gaseste in cavitatea orala. Consider ca medicul dumeavoastra stomatolog va lua cea mai buna decizie pentru a va ajuta cat mai corect si eficient posibil. Probabil ca proteza este cea mai buna varianta de protezare pentru un cost cat mai scazut. Va uram sa fiti cat mai sanatosi!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5proteza dentara.. CNAS ii deconteaza o parte din cheltuieli?
- 6proteza totala cam cat ar costa?
- 5Premolar cazut inainte de 18 ani
- 4proteza prea mare
- 1Recomandare proteza..va rog..
- 7proteza fixa
- 5Proteze acrilice care se rup repetat
- 7Protezele dentare- informatii/sfaturi
- 3lucrare fixa sau mobila?
- 1O proteza dentara de culoare verde
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 4Lucrare dentara totala
- 1Proteza parțiala pe arcada cu dinti îmbrăcați
- 1Durere de dinti
- 3Proteza acrilica ruptă
- 1Proteza Kemeny
- 4Microproteza dentara
- 2Proteza dentara
- 2Am facut „mare” castig, nu ? proteza totala mobila nu-mi sta in gura nici 2 secunde
- 2Proteza fixa provizorie maxilar incomoda
Mai multe informații despre: Protezele dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: