Intoleranta la antibiotice
Am o problema, cred eu, serioasa, de niste zile mi s-a creat puroi la radacina inncisivilor superiori dar nu pot lua antibiotice pentru ca sunt alergic, am facut 2 socuri anafilactice pana acum.
Intrebarea mea este daca cineva stie vre-un alt fel de tratament in cazul acesta, pentru ca anti-inflamatoarele nu ma ajuta prea mult.
Cu multumiri anticipate, Flory
Intrebarea mea este daca cineva stie vre-un alt fel de tratament in cazul acesta, pentru ca anti-inflamatoarele nu ma ajuta prea mult.
Cu multumiri anticipate, Flory
2 comentarii
Buna ziua, singurul tratament este cel stomatologic. Si daca nu ati fi fost alergic la antibiotice, oricum acesta era singurul tratament corect.
Automedicatia nu este niciodata o rezolvare.
O seara buna
Automedicatia nu este niciodata o rezolvare.
O seara buna
Buna seara,
Va recomand sa faceti un test alergologic la antibiotice. Este foarte important sa stiti care sunt antibioticele care va fac rau.
Antibioticele folosite in infectii dentare au rolul de a localiza infectia in jurul radacinii, nu o elimina, o inveleste intr-o membrana sub forma unui granulom.
Mergeti la un medic endodont care face tratament la microscop si va veti rezolva problemele.
Va recomand sa faceti un test alergologic la antibiotice. Este foarte important sa stiti care sunt antibioticele care va fac rau.
Antibioticele folosite in infectii dentare au rolul de a localiza infectia in jurul radacinii, nu o elimina, o inveleste intr-o membrana sub forma unui granulom.
Mergeti la un medic endodont care face tratament la microscop si va veti rezolva problemele.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infectie dinte -26-?
- 18afectiuni stomatologice
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 3Abces sau alta infectie?
- 0Puroi la masea de 6 zile:((
- 3infectie masea
- 3masea cu infectie
- 0Infectie masea
- 0Extractie masea cu puroi
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 7Infectie la radacina unei masele
- 0infectie masea
- 1Măsea infectata
- 2Punga de puroi dupa tratament cu antibiotic