Intrebare tratament HIV - test HIV
Eu nu am facut arn...deci pot fi unul din ei.Unde ai citit asta?
Mai baieti,
Haideti sa nu mai cream panica pe aici, majoritatea cazurilor de seroconversie tarzie sunt inainte de 2008 deci inainte testul gen a4a.Testul rna nu este recomandat a se face decat in faza de inceput deoarece este primul care depisteaza virusul pe la 10 zile.Apoi dupa 6 saptamani singurul care este recomandat este testul gen a 4 a, de ce, pentru ca dupa 6 saptamani si pana la sfarsitul vietii ori antigenul p24 ori anticorpii vor fi prezenti.In cazul cand nu se creaza anticorpi viremia va fi foarte mare, p24 va fi depistabil.Din aceasta cauza in prima luna viremia este foarte mare iar apoi incepe sa scada cand apar anticorpii.Daca dupa 3-4 luni, nu mai vb.de 1an anticorpii nu se formeaza ca sa scada viremia vei fi foarte bolnav de va trebui sa ajungi la spital, nu vei putea sa duci boala pe picioare.Tot ne invartim in jurul problemei asteia cu anticorpii, de ce sa nu creeze si la tine anticorpi ca la toata lumea, ai avut infectii repetate de cand esti mic si pana acum?faci chimioterapie?ai luat medicamente PeP dupa risk, daca nu atunci de ce sa nu creeze corpul anticorpi?Chiar si cu cazurile stiute si nestiute de seroconversie tarzie, se estimeaza ca nu sunt mai multe de 200.Faceti un calcul la 50.000.000, cred, de pozitivi de cand e lumea si o sa vedeti un procentaj de 0, 0004 la suta.Despre ce vorbim?
Haideti sa nu mai cream panica pe aici, majoritatea cazurilor de seroconversie tarzie sunt inainte de 2008 deci inainte testul gen a4a.Testul rna nu este recomandat a se face decat in faza de inceput deoarece este primul care depisteaza virusul pe la 10 zile.Apoi dupa 6 saptamani singurul care este recomandat este testul gen a 4 a, de ce, pentru ca dupa 6 saptamani si pana la sfarsitul vietii ori antigenul p24 ori anticorpii vor fi prezenti.In cazul cand nu se creaza anticorpi viremia va fi foarte mare, p24 va fi depistabil.Din aceasta cauza in prima luna viremia este foarte mare iar apoi incepe sa scada cand apar anticorpii.Daca dupa 3-4 luni, nu mai vb.de 1an anticorpii nu se formeaza ca sa scada viremia vei fi foarte bolnav de va trebui sa ajungi la spital, nu vei putea sa duci boala pe picioare.Tot ne invartim in jurul problemei asteia cu anticorpii, de ce sa nu creeze si la tine anticorpi ca la toata lumea, ai avut infectii repetate de cand esti mic si pana acum?faci chimioterapie?ai luat medicamente PeP dupa risk, daca nu atunci de ce sa nu creeze corpul anticorpi?Chiar si cu cazurile stiute si nestiute de seroconversie tarzie, se estimeaza ca nu sunt mai multe de 200.Faceti un calcul la 50.000.000, cred, de pozitivi de cand e lumea si o sa vedeti un procentaj de 0, 0004 la suta.Despre ce vorbim?
Carlos da ma stiu cu antecedente, nu sunt casatorit imi plac prea mult femeile sa ma leg de una, analize am facut multe plus exudat faringian, ceva este in neregula la ultimele analize am avut numarul de monocite mai mare, doctorul a zis ca nu este nici o problema, am facut controale la oftalmologie, orl pneumologie, am facut si un fibroscan Andrei multa sanatate stiu ca hiv se poate tine sub control eu nu am nici o frica ca am sau nu, vreau decat sa stiu ce dumnezeu am si mai ales daca am ceva sa previn, Ahh uitasem mi-a iesit o analiza la herpes simplex precum ca am intrat in contact cu virusu, am fost la boli infectiose, si si nimic medicu a zis ceva de genu ca aproape toti au herpes, am o pata pe mana gen eczema care la frig se face rosie am fost la doctor a zis ca nu stie ce este :)) Nu stiu ce sa zic am impresia ca uni medici nu stiu ce fac si te trateaza sau ma trateaza ca pe un prost
Fane..si mie la ultimile 2 hemoleucograme mi au iesit monocitele marite.La prima au fost ok.
La a 2 a am avut leucocitele micsorate si neutrofilele crescute
La a 2 a am avut leucocitele micsorate si neutrofilele crescute
Acum ma uit pe analize sunt facute in august, deci am limfocite 19.8 % trebuia sa fie minim 20%, si monocite 1.17 adica marite trebuia sa fie maxim 1, momentan nu sunt in tara am sapt viitoare programare la medic poate aflu ceva pana la urma, apropo ma intrebai de riscuri anul trecut in mai am avut contact cu o femeie nu o cunosc ma rog am cunoscuto in club nu am o viata prea ordonata, am impresia cateodata ca ma straduiesc sa iau ceva, ideeia e ca sa rupt prezervativul tin minte ca avea o pata pe mana eczema ceva si eu acum am accelasi lucru asa cred cel putin, deci testele sunt facute la 3 luni dupa contactul cu respectiva, acum daca am luat ceva nu stiu din moment ce am simptomele astea se 3 ani
Timp de aproape 25 de ani am făcut afte în gură și nu știam de la ce erau. Atât de frecvente încât aveam perioade când nu se vindecau unele și apăreau altele.Abia nnul trecut am descoperit că acestea aveau legătură cu unele alimente. Am descoperit că sunt alergic la histamina nici un medic în tot ce 25 de ani nu au știut de unde provin aceste afte. Am descoperit întâmplător pe internet un articol al unui medic imunolog alergolog Am fost la un.medic alergolog și mi am facut analize destul de scumpe...
Aftele sunt un simptom al infectiei cu hiv. Dar atunci nu aveam hiv. Din 2016 am hiv și de atunci sunt mai atent la alimentele care contin histamina și nu mai fac afte.
http://www.daosin.ro/simptome/
https://www.synevo.ro/activitatea-diaminoxidazei-intoleranta-la-histamina/
Aftele sunt un simptom al infectiei cu hiv. Dar atunci nu aveam hiv. Din 2016 am hiv și de atunci sunt mai atent la alimentele care contin histamina și nu mai fac afte.
http://www.daosin.ro/simptome/
https://www.synevo.ro/activitatea-diaminoxidazei-intoleranta-la-histamina/
Deci nu orice simptom al infectiei cu hiv este dat doar de infectia hiv. Dacă testul e negativ, viremia hiv zero sau nedetectabil nu este hiv. Sunt alți factori.
Andrei ai dreptate, eu am si probleme cu stomacul neidentificate deocamdata apropo de alimente daca ai citit comentariul meu dupa o raceala ce ma tinut 3 luni, un doctor mia recomandat sa manac ceapa si usturoi sincer mancam pe fiecare zi usturoi cred ca 1 luna asa am reusit sa ma pun pe picioare, daca stau sa pun toate simptomele mele in calcul am probleme cu toate nas, ochi urechi, muschi sigur am ceva de provoaca toate simptomele, Multa sanatate
Nu sunt medic dar nu ai cumva o intoleranta la gluten? ziceai de.problema cu stomacul.. Plus celelalte
Citeste articolul asta și dacă te regăsești ar fi bine sa vorbesti cu un medic gastoenterolog. Multă sănătate.
https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/de-ce-este-important-sa-stii-despre-boala-celiaca
Citeste articolul asta și dacă te regăsești ar fi bine sa vorbesti cu un medic gastoenterolog. Multă sănătate.
https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/de-ce-este-important-sa-stii-despre-boala-celiaca
O sa incerc si la gastro, nu stiu daca are legatura toate astea sau intamplat dupa o perioada in care faceam sala intens luam vitamine creatina bagam orice, stiam de boala celiaca dar nu stiu daca pot renunta eu nici paste fara paine nu mananc adica mananc forte multa paine, apropo am vazut ca au descoperit o injectie pentru pacienti cu hiv care se face o data la 3 luni ar fi super, eu iau goldenseal de 2 ori pe zi si mai uit cateodata
Andrei3...multumim ca ne esti alaturi.Sanatate multa.
https://journals.lww.com/aidsonline/fulltext/2010/06190/Seronegative_HIV_1_infection_a_review_of_the.2.aspx
Salutare la toată lumea. Candidoza bucala poate apărea și din alte cauze sau numai din cauza hiv ?
Candidoza bucala apare cand sistemul imunitar e slabit.(stres...medicamente)nu neaparat hiv.
Ti a iesit candidoza la exudat sau crezi tu ca ai candidoza?
Am limba alba, crăpată și dureri în gât, 16 zile de la incident, sper sa fie de la stres.
Nu inteleg dc anumite simptome sunt comune...limba crapata...dureri musculare...mancarimi..etcOare ne leaga aceeasi cauza?
Ma rog sa nu fie ceva pozitiv, a, mai nou și dureri musculare, ma simt ca dracu. Inafara de simptome
sunt și cu psihicul la pământ.Saptamana aceasta fac testul, mi-e frica de mor.
sunt și cu psihicul la pământ.Saptamana aceasta fac testul, mi-e frica de mor.
Stai calm.Nu ti slabi sistemul imunitar degeaba...mai ales acum cu gripa asta care bantuie in tara.O sa fie bine.
Salut La toata lumea.Acceasi problema Ca Andrey am si eu cam 20 de ani limba crapata Alba verde de toate culorile nici un doctor nu mia dat de cap acum citind ce zice Andrey Imi dau seama ca si la mine e o chestie de Histamina eu mananc foarte multe Alune
Carlos eu am limba imcarcata de 2 ani jumate, dar nici nu stiu cum era inainte, pentru ca atunci cand se intampla incepem sa analizam orice, posibil unele simptome sunt rezultatul stresului, eu azi de exemplu am avut dureri de dinti si in gat, am vineri programare la medic sunt sigur ca o sa fuga cand o sa incep cu toate teoriile mele :)) Din cate stiu candidoza bucala este un semn tardiv si nu precoce, CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNIC
Dacă manânci seara. mâncare bogată ( pizza, fast food, cartofi, sosuri, chipsuri mâncare grasa..etc) cu siguranta ca te vei trezi cu limba încărcată, posibil arsuri, dureri abdominale.
Carlos de simptome nu scapam, dar trebuie sa mai si muncim :)) voi cum mai sunteti ?
Eu...la fel...gura f uscata...tuse seaca..mancarimi genitale...ganglioni gat imflamati.dureri ceafa
Nu mai tin minte dupa cat timp ai facut testul ? Si ce fel de rest ? Am si eu dupa ureche e mare si doare ca dracu
Eu.Am 7 teste negative...ultimul la 1 an.mi s a spus de la laborator ca sunt gen a 4 a cu p24.Am intrebat prin mail si mi au raspuns.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6HIV! fereastra imunologica
- 3interpretare test hiv
- 1014mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
- 62 ani si jumatate - hiv ?
- 11Intrebare despre HIV
- 3Grija Obsesiva - Posibilitate HIV?
- 13ce se intampla daca esti diagnosticat cu HIV|SIDA?
- 4riscul de infectare cu hiv
- 16Am simtome hiv? Urgent innebunesc!
- 13Posibilitate contactare HIV?? Va rog un raspuns.
- 1HIV????
- 0Depistare Hiv
- 1HIV
- 28Posibila greseala a testului hiv?
- 44hiv sau paranoia?
- 4Am sau nu hiv
- 4Nu vad cu 1 ochi deloc.. E de la hiv...
- 0Ajutor pt imunitate seropozitiv
- 6Intrebare ARN HIV-1 PCR
- 10Analize hiv pozitive
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: