Intrebare tratament HIV - test HIV

1942 comentarii 1 2 ..... 222324 ..... 64 65 Înainte ›
2
24-01-2019, ora 09:27
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Fane...se vede al tau.esti o persoana slaba?
0
24-01-2019, ora 15:49
Fane
Nu este medic/terapeut
Fane
Am 80 de kg inaltime 1, 83, nu stiu daca este ganglion doare ca dracu cand apas pe el e ceva de genu parca se sparge am mai avut asa ceva in urma cu 2 ani, eu am 1 test in italia gen4plus p24 la 8 luni dupa, si am mai facut inca 2 in romania tot negative, in urma cu 8 luni am fost cu una am cunoscuto in club asi sa rupt prezervativu am ejaculat in ea adica daca aia avea am luat 100% oricum nu ma deranjeaza ce o fi, Deci TU nu ai hiv stai linistit mai ales daca nu ai mai avut rapoarte, sa sti ca sunt uni medici care cred ca boala asta nu exista si ca mereu testele unora sunt pozitive din cauza altor boli, nu vreau sa iti bag prosti in cap dar din punctul meu de vedere de ce sa vindeci ceva cand poti sa vinzi medicamente de zeci de miloane de euro anual, nu are nimeni nici un interes cauta HOUSE OF NUMBERS
0
24-01-2019, ora 15:51
Fane
Nu este medic/terapeut
Fane
Pe youtube este un documentar despre boala asta, si din cate stiu virusul hiv nu este izolat in cultura adica nimeni nu la vazut, testele depisteaza ca ai anticorpi la ceva, DECI TU NU AI HIV NU TE MAI STRESA DEGEABA, BAGA UN CLUB IA O FEMEIE DE ACOLO SI DISTREAZA -TE, da nu uita sa bagi balonu :))))
1
25-01-2019, ora 21:26
flor22
Nu este medic/terapeut
flor22
Un weekend sănătos la toată lumea !
0
26-01-2019, ora 10:56
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
D.ne ajuta
0
26-01-2019, ora 11:14
Fane
Nu este medic/terapeut
Fane
Wekkend sanatos prieteni, cum mai sunteti ?
0
26-01-2019, ora 11:27
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Mie mi a mai trecut durerile la ceafa si gat...dar am gura uscata in continuare..tuse seaca...mancarimi genitale
0
26-01-2019, ora 14:59
Euchiareu
Nu este medic/terapeut
Euchiareu
Carlos. Cu alte cuvinte. Te manca n. :))))))). Cauta si tu pe cineva sa te scarpine. Glumesc. Facem haz de necaz. :))))
0
26-01-2019, ora 15:24
Fane
Nu este medic/terapeut
Fane
E bine probabil te gandesti prea mult, am observat si eu ca am ganglioni de pe gat inflamati si unu doare de fapt ma doare gatu dracu stie ne ducem baieti :)))))
0
26-01-2019, ora 15:45
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Cand ai dureri nu mai este vb ca te gandesti.
0
26-01-2019, ora 23:04
Fane
Nu este medic/terapeut
Fane
Spune asta medicilor eu am de 2 ani dureri ma dor mainile picioarele spasme musculare, ma rog medici dupa analize nu ma cred, au zis ca eu nu arat ca o persoana cu hiv habar nu am ce inseamna asta
0
26-01-2019, ora 23:22
Euchiareu
Nu este medic/terapeut
Euchiareu
Cu aprox 700 de lei rezolvati temerile. Test hiv, raport cd4/cd8, arn hiv 1. Synevo.
0
27-01-2019, ora 00:53
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Nu vreau sa te sperii dar tayfun a avut arn negativ si acum e pozitiv.Nu mai inteleg nimic
0
27-01-2019, ora 00:55
Fane
Nu este medic/terapeut
Fane
Nu este vorba de bani, am fost prin august in tara si am cheltuit vreo 2000 de lei pe analize si vizite la medici, Parerea mea este ca un medic bun se uita la tine te pune sa scoti limba verifica unghiile ochi si stie ce ai, Testele nu sunt mereu precise asa cred eu, din cate stiu sunt boli mai grave decat hiv, apropo cum iti explici ca in ani 80 daca te depistau cu hiv mai traiai cateva luni sau 1 an si acum daca ai hiv poti sa duci boala pe picioare cativa ani pana ajungi in stadiul sida, este ceva ce nu se leaga aici o parere poate gresesc
0
27-01-2019, ora 01:19
Fane
Nu este medic/terapeut
Fane
Carlos eu nu ma speri de hiv, ma gandesc doamne fereste sa nu am cancer sau altceva mai grav, nu am o viata ordonata fumez de la 10 ani si beau de la 9 :)) sunt fixat pe hiv din alta cauza a unei fete nu pot sa explic aici oricum nu stiu daca ea are sau nu am avut cateva discuti si a negat, nici nu vad rezolvarea sa fac 25 de mii de teste, sau mai era o ipoteza faci 3 teste la 3 clinici diferite daca 2 sunt pozitive inseamna ca ai, o prostie parerea mea ne jucam cu viata oamenilor uite anticorpu nu e anticorpu si uni oameni normal ca nu mai pot gandi si munci corect din cauza stresului, oricum cand o sa aflu ce am o sa va zic sunt curios si eu, ai daca sunt pozitiv o sa dau spitalu din italia in judecata si policlinica din romania unde am facut teste :))) Si inca una tare cum scrie pe testele alea a nu fi folosite in infectia hiv, alta baliverna sa sti ca testele astea au fost facute in ani 80 pentru a detecta sangele din spitale acel sange care se folosea la transfuzi nu mai stiu exact ce anume testa, medici sunt incompetenti si credema ca nu au interes sa vindece pe nimeni ei vand antibiotice, ce fac antibioticele scad sistemu imunitar sunt multe de vb pe tema asta
0
27-01-2019, ora 01:24
romario74
Nu este medic/terapeut
romario74
Salut,

Multe informatii in online si de asemenea aici pe forum sunt scoase din context.Un test ARN daca e facut cand trebuie adica dupa 10 zile nu o sa dea niciodata un rezultat fals negativ, ci mai degraba rar fals pozitiv.Nu degeaba de ani de zile pentru transfuziile de sange se face acest test, si niciodata nu au fost probleme cu sangele.Este adevarat ca in screening nici un doctor bun nu o sa-ti recomanda sa faci acest test, care se face doar in cazul in care nu mai ai rabdare sa astepti pana la o luna.La fel raportul cd4/cd8 n-are nici o relevanta daca nu ai fost depistat pozitiv, modificari se petrec de la diverse boli si infectii altele de la hiv.
Concluzia este ca toate aceste cautari si teste continue nu fac decat sa-ti mareasca anxietatea.
Daca ar fi sa dau un sfat pentru cineva nou si speriat care intra pe acest forum ar fi acesta:
- fa un test la 1 luna
- fa un test la 3 luni. Atat si nimic mai mult.
0
27-01-2019, ora 01:34
Fane
Nu este medic/terapeut
Fane
Bine punctat, aici este o oarecare informare si incercam sa ne ajutam cum putem, cred ca testul la 3 luni este 98% asta daca nu sunt alte boli asociate si nu se formeaza anticorpi
0
27-01-2019, ora 01:57
romario74
Nu este medic/terapeut
romario74
Si inca ceva, toate cazurile de seroconversie tarzie care ne preocupa pe noii paranoicii au fost depistate cu testul ARN ulterior.Deci ai inca simptome sa zicem la 3 luni, du-te si fa un test arn care nu are cum sa minta.Asa scapi de stresul de a sta luni si ani in tensiune.Culmea paranoii este ca chiar dupa o gramada de teste de toate felurile, omul afectat de frica si anxietate nu va fi convins.Toate astea le zic din propia experienta si nu fac aluzie la nimeni.In schimb m-as bucura enorm ca cineva nou si speriat care intra pe acest forum in cautare de raspunsuri sa inteleaga cel mai important lucru: SA CREZI IN REZULTATELE TESTELOR, sa nu te afunzi in paranoia, stai ca poate oi fi eu intre aia 0, 03 sau nu stiu ce, sansele ca dupa 3 luni, sa nu mai vb. de 6 luni sa ti se schimbe rezultatul este egal cu acela de a te lovi un fulger.
0
27-01-2019, ora 13:18
Euchiareu
Nu este medic/terapeut
Euchiareu
Carlos. Arn hiv nedetectabil iar dupa sa fi depistat hiv pozitiv, poate avea 2 cauze. Ai facut arn hiv 1 si de fapt ai hiv 2 sau ai nimerit sa faci testul cand incarcatura virala era inca prea mica, nedetectabila. Ultima varianta e aproape imposibila pentru ca simtome hiv indica o incarcatura mare. Woodoo nu este parerea mea, atunci cand vorbim de analize. Synevo face testele arn in germania. M as mira sa si bata joc si sa nu le faca, sa minta. Raportul cd4/cd8 la mine anul trecut era praf. Aveam 1321 celule cd4. Relativ scazut. Acuma am 1593 iar max e 1642.
0
27-01-2019, ora 15:31
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Nu stiu ce sa mai spun.Sunt bulversat total.Asa mi ai spus si mie de la laborator.la 3 luni testul este concludent.6 luni e pt a elimina orice suspiciune...dar aceste dureri si simptome care au aparut dupa acel eveniment nu ma lasa sa mi vad de viata linistit.
1
27-01-2019, ora 18:08
mihaici
Nu este medic/terapeut
mihaici
Carlos - dar de ce esti atat de convins ca ar fi HIV? Simptomele HIV sunt foarte ne-specifice, in general orice infectie de tip virus sau bacterie da cam aceleasi simptome. "Boala seroconversiei" da simptome in general in primele 4 saptamani de la infectie, apoi e "silent" cativa ani, si de-abia in faza de SIDA mai exista simptome. In orice caz, cu siguranta testele ar fi depistat virusul daca era cazul la tine - a trecut prea mult timp.

Testele HIV sunt unele din cele mai specifice de pe planeta, s-au investit miliarde in perfectionarea lor in ultimele decenii - cred ca ar trebui sa avem incredere in ele.

Exista cu adevarat acele cazuri de seroconversie tarzie, insa s-a mai spus ca in ultima decada - dupa testele de generatia a 4-a - nu s-au mai raportat cazuri care sa nu fie depistate de teste.

Incearca sa mergi la un doctor infectionist, si poate si la terapie - cel putin in cazul meu sunt convins ca anxietatea din primele saptamani mi-a augmentat simptomele.

Eu probabil voi aborda ceva terapie dupa ce trec cele 3 luni (desi acum sunt mai increzator dupa testul negativ de la 42 de zile).
1
29-01-2019, ora 00:12
Euchiareu
Nu este medic/terapeut
Euchiareu
Mihaici. Sper si imi doresc sa fi negativ si sa continui cu prezenta pe acest site. Avem nevoie de oameni cerebrali in acest grup. Nb.
0
29-01-2019, ora 14:07
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Asa sa fim cu totii...negativi si neinfectati.
0
29-01-2019, ora 15:39
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Si uite asa am ajuns la 501 comentarii pe site
0
29-01-2019, ora 23:15
Mereueu
Nu este medic/terapeut
Mereueu
Cei care aveti hiv, la cat timp dupa situatia de risc ati facut testul si ce fel de test si a iesit pozitiv.
Luminati-ne si pe noi, pt ca nu am gasit nici un raspuns concret pe unde am cautat.
0
30-01-2019, ora 23:34
Mereueu
Nu este medic/terapeut
Mereueu
Nici un raspuns?
0
31-01-2019, ora 08:07
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Singurul care a spus ca la 2 luni de la infectare a iesit pozitiv a fost tayfun.
0
31-01-2019, ora 15:07
Mereueu
Nu este medic/terapeut
Mereueu
Eu am ajuns in situatia care nici testele care le-am facut nu mai am incredere, ultimul facut la 4 luni.
Am zis ca la 3 luni ma linistesc, dar e greu. Nu pot sa ies din starea asta care la orice simptom numai acolo mi-e gandul.
De aceea am intrebat cei cu hiv la cat timp s-a pozitivat testul. Am zis ca doar unii sunt paranoici si uite ca am intrat si eu in aceeasi hora.
0
31-01-2019, ora 17:09
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Eu si dupa 7 teate negative...ultimul la 1 an si o saptamana si tot nu am.scapat de simptome...dureri...deci nici de paranoia.
Mai bine incerci sa te linistesti..e mult mai important acum sa ai un imunitar puternic.
Alte teste de BTS ai facut?ai fost la un medic infectionistsa i soui prin ce treci?ai facut hepatitele si sifilisul?
0
31-01-2019, ora 17:26
Mereueu
Nu este medic/terapeut
Mereueu
Da, am facut si sifilis si markeri hepatici si sunt negative.
Adaugă un comentariu / răspuns
1942 comentarii 1 2 ..... 222324 ..... 64 65 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.