Intrebare tratament HIV - test HIV
Iau tivicay, emtriva si inca unul, dar ce parere aveti cum vi se pare viremia 230 so cd4_ 440?e ingrijoratòr?
Viremia este foarte mica? Cat aveai cand te-a diagnosticat?
Deci ti-ai luat viremia odata? Cand ai fost depistat? Dupa aceea ti s-a mai recoltat viremie la inceperea tratamwntului?
Oricum este foarte mica valoaerea. Sunt viremii cu valori de zeci de mii chiar si sub tratament ART. DUPA 3 luni de la inceperea tratamentului mai trebuie luata iar viremia sa se vada cum raspunzi la tratament. In fine nu te lua dupa mine tu, fa exact ce zice medicul. El stie cel mai bn.
Oricum este foarte mica valoaerea. Sunt viremii cu valori de zeci de mii chiar si sub tratament ART. DUPA 3 luni de la inceperea tratamentului mai trebuie luata iar viremia sa se vada cum raspunzi la tratament. In fine nu te lua dupa mine tu, fa exact ce zice medicul. El stie cel mai bn.
Asta nu stiu, imi pare rau. Dar ce simptome ai avut inainte sa te testezi si la cat timp.au aparut simptomele de la incidentul cu pricina?
Nu stiu ce sa mai cred.7 teste negative...ultimul la 1 an si in formula leucocitara mi a iesit monocitele marite 9.5% in loc de 8% max.asta e si in mononucleoza.hiv...
Carlos stai linistit hiv nu ai!!!!ai facut o eco la ficat? Mancarime poti avea din mai multe cauze, inclusiv de la ficat marit. Si eu merg maine la eco ficat pt durerile pe care le am.in dreaota ai limba alba.Multa sanatate!
Offf...si euchiareu e negativ la 1 an si are simprome hiv si monocitele crescute
Si eu și tot negativ. Simptomele hiv nu sunt specifice doar hiv ului, mai sunt și alte boli cu simptome asemănătoare
Monocitele absorb si devoreaza corpuri straine, microorganisme daunatoare, toxine, celule senescente, moarte sau alterate, ajuta la eliminarea tesuturilor moarte si canceroase. Macrofagele ataca orice materie straina, cum ar fi virusurile sau bacteriile si le consuma, astfel incat acestea sa nu produca vreo dauna organismului. Deci monocitele te fac bine
Cum nimeni nu gasete ce am, nimeni parca nu crede simptomele si ale mele, gigi si carlos, ajung sa scriu ce i scriam lui carlos. Cred ca daca as afla ca sunt hiv pozitiv as fi in primul rand linistit, impacat ca mi am aflat statutul. Asa cum sunt acuma indiferent cat ma incurajeaza lumea de pe acest site si chiar le multumesc, eu ma simt in fiecare zi tot mai rau si se pare ca nu reusesc sa aflu ce am de fapt. Incep sa ma misc robotizat. Ma dor toate. Spatele, picioarele la gambe si muschii femurali, etc. Limba alba, monocite si leucocite crescute din cand in cand mi se exfoliaza pielea in palme Dar n am nimic, asta e.
Maine imi fac un test hiv iar, primul l-am facut la 29 de zile dupa multe simptome asemanatoare infectiei cu hiv si rezultatul a fost negativ.
Acum fac 2 luni si il fac iar, tot la synevo cu testate eclia.
Poate o fi negativ si asta.
Acum fac 2 luni si il fac iar, tot la synevo cu testate eclia.
Poate o fi negativ si asta.
Asa o sa fie...negativ.Te asteptam maine sa ne comunici rezultatul sa ne bucuram si noi cu tine.
Eu zic sa nu cumva sa fii luat viermi intestinali si de aici simptomele.crrd ca o coprocultura ar fi indicata la fiecare din noi cei cu simptome si test negativ
Mi-a iesit helicobacter pozitiv la coprocultura. Am urmat o schema de tratament dar nu am putut sa-l duc pana la capat.
Simptomele gastrice continua si acum dupa 2 luni.
Nu stiu daca simptomele sunt de la helicobacter sau de la infectia hiv.
Simptomele gastrice au inceput la 2 zile de la contacul sexual.
Simptomele gastrice continua si acum dupa 2 luni.
Nu stiu daca simptomele sunt de la helicobacter sau de la infectia hiv.
Simptomele gastrice au inceput la 2 zile de la contacul sexual.
Crezi ca helicobacter ai luat atunci la eveniment?
Habar n-am! Am fost azi la synevo pt hiv, inca nu este gata.
Daca este pozitiv ma cheama la ei pt rezultat. Nu ti-l da pe contul tau. Daca este negativ ti-l afiseaza in cont. Astept sa vad.
Daca este pozitiv ma cheama la ei pt rezultat. Nu ti-l da pe contul tau. Daca este negativ ti-l afiseaza in cont. Astept sa vad.
O sa fie negativ.Dr meu infectionist mi a spus ca simptomele descrise de mine sunt de sida nu de primoinfectie cu hiv si ca nu e posibil asa ceva la o distanta atat de scurta de la infectare...si ca simptomele vin de la stres sau de la o alta boala care poate a fost declansata de stres.
Ai i trebat laaborator ce test e?si dupa cat timp poti sta linistit ca testul e concludent ?
Am intrebat. Nu stie nimeni acolo unde am fost. Nici asistenta si nici fata de la ghiseu.
Medicul laborant stie sigur ce fel de test este, dar nu pot vorbi cu el. Trebuie sa te iei la ce scrie in descriere pe site. Test eclia de generatia 4.
Medicul laborant stie sigur ce fel de test este, dar nu pot vorbi cu el. Trebuie sa te iei la ce scrie in descriere pe site. Test eclia de generatia 4.
Ai mailul de la ei?trimite mesaj si intreaba de test si cand e concludent ca o sa ti raspunda.
Poate imi da maine vreun raspuns. Sun la centru din Grozovici, cei de acolo cred ca stiu.
Am sunat prima data cand mi-am luat acum o luna, dar nu mai stiu unde si mi-a zis ca la minim 28 de zile pot sa-mi fac si ca mai trebuie inca unul de confirmare dupa 3 luni.
O iau razna pana la urma.
Nu vreau decat sa stiu incotro sa o iau. In ritmul asta ajung la nebuni.
Am sunat prima data cand mi-am luat acum o luna, dar nu mai stiu unde si mi-a zis ca la minim 28 de zile pot sa-mi fac si ca mai trebuie inca unul de confirmare dupa 3 luni.
O iau razna pana la urma.
Nu vreau decat sa stiu incotro sa o iau. In ritmul asta ajung la nebuni.
Eu am ajuns la peste un an si nu mi revin cu frica de hiv.E un impact mare asupra psihicului care daca nu l.controlam putem da in boli poate mult mai grave.
Te i teleg perfect prin ce treci...si eu am trecut si inca mai trec prin asa ceva...e f greu...sper sa rezistUn kucru am observat...ca...fiecare test negativ mi a dat speranta sa merg mai departe si mi a aratat ca sunt pe drumul cel bun.
O sa ai NEGATIV maine...o sa te linistesti un pic..dupa care...fiece durere o sa o directionezi tot catre hiv si iar intrii in panica si.nu o sa mai rezisti...o sa mai faci iar un test.o sa fie negativ...si.AVIZ AMATORILOR DE SENZATII TARI
Te i teleg perfect prin ce treci...si eu am trecut si inca mai trec prin asa ceva...e f greu...sper sa rezistUn kucru am observat...ca...fiecare test negativ mi a dat speranta sa merg mai departe si mi a aratat ca sunt pe drumul cel bun.
O sa ai NEGATIV maine...o sa te linistesti un pic..dupa care...fiece durere o sa o directionezi tot catre hiv si iar intrii in panica si.nu o sa mai rezisti...o sa mai faci iar un test.o sa fie negativ...si.AVIZ AMATORILOR DE SENZATII TARI
Cam asta e viata cu frica de hiv...viata celor expusi riscului DRAGA CITITORULE...dragi frati de suferinta.
Doctorii si netul.spun 3 luni...6 luni...etc dar noi.noii ce suntem implicati in asa ceva si care pe deasupra mai avem si simptome...toate asociate hiv.noi pe care doctorii infectionisti ne dau afara din cabinet si ne trimit la psiholog.nu putem trece peste asta asa usor
VREM ADEVARUL DESPRE ACEASTA BOALA CUMPLITA.nu mai rezistam incertitudinii ce a pus stapanire pe noi..VREM ADEVARUL.
Spunneti ne d lor Doctori daca testul este concludent la 3 luni...6 luni...etc sau totul depinde de sistemul nostru imunitar si ca poate suntem infectati si pot dura si ani pana la formarea anticorpilor.
Doctorii si netul.spun 3 luni...6 luni...etc dar noi.noii ce suntem implicati in asa ceva si care pe deasupra mai avem si simptome...toate asociate hiv.noi pe care doctorii infectionisti ne dau afara din cabinet si ne trimit la psiholog.nu putem trece peste asta asa usor
VREM ADEVARUL DESPRE ACEASTA BOALA CUMPLITA.nu mai rezistam incertitudinii ce a pus stapanire pe noi..VREM ADEVARUL.
Spunneti ne d lor Doctori daca testul este concludent la 3 luni...6 luni...etc sau totul depinde de sistemul nostru imunitar si ca poate suntem infectati si pot dura si ani pana la formarea anticorpilor.
In asemenea stare de stres si anxietate nu cred ca mai rezist mult.
Daca mie frica de hiv? Da, mie frica, dar in acelasi timp m-am impacat cu gandul ca am virusul. Nu mai am nici o iesire, nici o scapare. M-am resemnat.
Nu am pe cine sa dau vina, eu sunt singurul vinovat.
Exact asta s-a intamplat dupa fiecare test negativ. Ma simteam bine 2 zile, apoi o luam de la capat. Ba mai aprea cate un simptom, ba una ba alta si tot asa. Mai faceam alt test iese negativ, era bn, apoi iar la fel.
Daca mie frica de hiv? Da, mie frica, dar in acelasi timp m-am impacat cu gandul ca am virusul. Nu mai am nici o iesire, nici o scapare. M-am resemnat.
Nu am pe cine sa dau vina, eu sunt singurul vinovat.
Exact asta s-a intamplat dupa fiecare test negativ. Ma simteam bine 2 zile, apoi o luam de la capat. Ba mai aprea cate un simptom, ba una ba alta si tot asa. Mai faceam alt test iese negativ, era bn, apoi iar la fel.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4daca ai HIV... mai poti scapa?
- 9momentul infectarii cu HIV
- 4riscul de infectare cu hiv
- 10Relatii sexuale protejate cu o pers. purtatoare de hiv.
- 4Intrebare legata de virusul HIV
- 0Testarea HIV - film
- 6Pot fi infectat cu HIV ?
- 1HIV????
- 0Testare HIV
- 1HIV sau NU !?
- 0O fi adevarat -hiv se transmite prin saliva?
- 5Explicatii analize
- 2Banane cu HIV
- 2Am nevoie de lămuriri - Sa mai repet testul HIV peste 1-2 luni?
- 1Rezultat hiv
- 4Interpretare test ARN HIV1 PCR
- 1HIV si caini/pisici
- 4Posibil HIV?
- 2Expunere HIV
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: