Intrebare tratament HIV - test HIV
Ma gândesc ca fructele ajuta sistemul imunitar și sa influențeze cumva testul
Nu cred asa ceva nelu...nu au treaba fructele cu analiza
Ma gândesc ca ajuta sistemul imunitar mai ales Ghimbirul de asta întreb?
Ajuta, dar nu cred ca poate afecta analiza...eu toate analizele leam facut, mancat si cafea
Pai si cu cat imunitarul e mai bun cu atat face mai repede anticorpi.Cei ce au imunitarul bun fac mai repede anticorpii decat cei cu un imunitar slabit
Si pana la urma testul acela eclia de la synevo este de generatia 4 sau nu?
S-a mai testat cineva cu el?
Asta l-am facut la 30 de zile.
----------*
(*modificat de admin)
S-a mai testat cineva cu el?
Asta l-am facut la 30 de zile.
----------*
(*modificat de admin)
Salutare, e posibil sa fii infectat și sa nu ai febra, frisoane dureri de cap?
De obicei simptomele se manifesta cand se activeaza virusul si difera de la persoana la persoana
Eu am cam 4 luni de la posibila infectare, posibil sa apăra după 4 luni?
Nelu2, te-ai testat? Daca da, la cat timp? Ce test ai folosit?
M-am testat la aproximativ 3 luni, cu test elisa
Nelu 2.de stres nu o sa scapi asa usor.Norocul tau e ca nu ai simptome ca dace le aveai(cazul meu si al altora) toate gandurile duceau la hiv.Eu am la 1 an test negativ si tot nu mi pot lua gandul de la hiv.Trebuie sa gandesti pozitiv pt ca din stresul si frica de hiv poti sa faci alte boli mult mai rele.
Asa ca fruntea sus prietene.viata merge inainte ca inapoi nu mai putem da timpul.Si fa toate analizele pt bts...mergi la un dr infectionist sa ti spuna ce analize sa faci.
Sanatate multa si ramai conectat pe site
Asa ca fruntea sus prietene.viata merge inainte ca inapoi nu mai putem da timpul.Si fa toate analizele pt bts...mergi la un dr infectionist sa ti spuna ce analize sa faci.
Sanatate multa si ramai conectat pe site
Multumeac Carlos2017, o sa încerc, trebuie nu avem ce face mergem înainte cu Dumnezeu multumesc din nou
Băieți sunteți careva din Iași, Vaslui, Barlad îmi puteți recomanda un medic bun
Daca ai facut elisa la 3 luni si a iesit negativ esti scapat, stai linistit.
Eu am facut la o luna de la incident testul. Mai fac luna asta iar si mie o frica de ma c..c pe mine, mai ales ca eu am avut si nenumarate simptome. Dar tebuie sa mergem inainte.
Eu am facut la o luna de la incident testul. Mai fac luna asta iar si mie o frica de ma c..c pe mine, mai ales ca eu am avut si nenumarate simptome. Dar tebuie sa mergem inainte.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine Pt toată lumea, Doamne ajuta sa iasă negativ și la tine
Eu am facut test la 2 luni de la incident si a esit positiv deci ese si inainte daca esti infectat ok in fine am o intrebare eu sunt in tratament pt hiv o asistenta mia zis ca nu am voie ca sa ma ajut pentru iminitate cu mastile vitamine sau ceva pt imunitate iar cei din italia mia zis ca e bine sa iau ceva gen imuno sau proteine voi ce credeti
Tayfun, asculta medicul nu asistenta si fa ce zice el. Intreaba-l ce nelamurire ai, nu lua dupa ureche nimic.
Ce test ai facut la 2 luni, ce tip de test, pt ca vad ca te-a depistat imediat sa zic asa?
Ce test ai facut la 2 luni, ce tip de test, pt ca vad ca te-a depistat imediat sa zic asa?
da am fost depistat mai exact la 50 de zile am facut herpes zona zoster fiind o boala di imunitate medicul mia dat sa fac mai multe analise printre care si testul hiv elisa la care am esit pozitiv la spitalul de boli infectioase mi sa facut si cd4 care era 228 si la synievo am facut test ARN cantitativ si a esit cu valori de 17735 copii si si mia zis doctorul ca am hiv mia dat imediat tratament am 5 zile de cand iau. sincer nu stiu ce sa cred ceva nu ma convinge o sa plec acum in italia sa mai fac un set de analize cum am mentionat si in alte comentari am acolo cunostiinte faptul ca cei din italia mia zis ca cica nu sa procedat bine cu mine ca cica in urma la zona zoster care era inca ne tratata era normal ca cd4 sa fie scazut si ca ar fi trebuit repetat cel putin de 2 ori chiar si ARN in schimb la mine nu sa repetat nimic in cateva zile am fost deja bagat in terapie cu medicamente. cea ce nui corect mai intai trebuia sa mi se faca un test de rezistenta sa vada daca corpul meu rezista la medicametele care mi sau dat si mai mult ca la multe persoane corpul lucreaza bine si fara a lua imediat medicamente adica poti duce boala cativa ani buni fara terapie si cand corpul nu mai poate face fata atunci sa iau medicamente sunt cateva contraziceri care mie numi da liniste ex cand mia dat medicamentele mia zis ca nu are importanta ca le iau cu alimente sau nu, in schimb am citit prospectul chiar aseara si spune ca se ia doar cu alimente, ajung sa cred ca medici nu mai faloreaza nimic o data ce teai molipsit de boala asta, si ca doar noi astia depe forum care suntem infectati ne putem ajuta cu sfaturi ca suntem noi care trecem prin experenta nu medici noi stim mai bine ce efecte avem si cum ne simtim medici nu vor decat tesera noastra sanitara sa traga de pe ia cat mai mult poate,
Tayfun.tu esti sigur ca de la situatia ta de risc au trecut doar 50 de zile?Nu ai avut inainte si alte situatiide risc?intreb asta pt ca ai spus ca ai avut cd4 foarte scazute...oare asa repede scad?
referitor la chestia cu medicamente pt imunitate din ca am citit.viusid pt cresterea imunitatii e indicat in hiv
echinaceea care la randul ei este indicata pentru cresterea imunitatii are contraindicatii in sida.ce sa mai credem?
referitor la chestia cu medicamente pt imunitate din ca am citit.viusid pt cresterea imunitatii e indicat in hiv
echinaceea care la randul ei este indicata pentru cresterea imunitatii are contraindicatii in sida.ce sa mai credem?
Cum te simti dupa tratament? Are efecte adverse? Ce analize urmeaza sa mai faci la noi in Romania? Ce a zis medicul? Cand revi la spital si ce urmeaza sa faci in continuare? Daca te simti bine dupa tratament mergi in continuare asa, sa nu cumva sa-l intrerupi. Banuiesc ca ti-a zis sa revi la spital dupa 3 luni si sa faci viremie din nou sa vada ce efect are tratamentul care ti l-a dat.
Si eu am 5 zile de tratament si ma simt bine, deocamdata nu are efecte adverse, poate putina stare de somnolenta uneori doar,
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2transmitere HIV
- 12valoriile HIV
- 2Virusul HIV
- 4suport ac recoltare
- 11Intrebare despre HIV
- 4riscul de infectare cu hiv
- 10Poate fi Hiv ?
- 4infectie cu hiv vreau un raspuns
- 5am hiv sau.. ?
- 0ajutati ma va rog suntem cu un soc
- 3Infectie hiv ?
- 0Testare HIV
- 0Sex cu prezervativul, dar i-am masturbat, exista risc de infectie a Hiv?
- 28Posibila greseala a testului hiv?
- 1Rezultat hiv
- 3HIV in cât timp se depistează ?
- 9Hiv si sarcina
- 1Rezultat hiv
- 2Testare HIV
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: