A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?

Bună ziua, de aproape 10 ani mă tratez de depresie care în ultimul timp a devenit sindrom depresiv recurent!De-a lungul anilor am schimbat mai multe tipuri de pastile care și-au făcut mai mult sau mai puțin efectul, însă de 2 ani încoace urmez tratament doar cu Alvent75 mg 1/2 pe zi, bromazepam la nevoie și tritico1/3 seara la culcare ideea este ca m-am simțit bine și a cam venit vremea sa încep scoaterea treptata a tratamentului adică alventa de la prânz nu o mai iau, iar tritico îl iau doar la nevoie!!!!Imi doresc tare mult sa pot scăpa de ele fiindcă de 10 ani îmi cam ajunge plus ca efectele adverse s-au tot văzut…..Întrebarea mea este:a reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?!?Daca da, prin ce stări ați trecut, și ce v-a ajutat?
1 comentarii

Buna ziua!
In momentul in care renuntati la tratament trebuie sa va asumati responsabilitatea ca boala se poate intoarce si receptorii s-au suprasaturat. Nu veti mai putea functiona cu Alventa si Trittico daca se intampla acest lucru.
Luati doze extrem de mici si va merge bine. Aveti de 10 ani depresia. Nu cred ca e o idee buna sa renuntati.
Bolile psihice sunt in general cronice.
In momentul in care renuntati la tratament trebuie sa va asumati responsabilitatea ca boala se poate intoarce si receptorii s-au suprasaturat. Nu veti mai putea functiona cu Alventa si Trittico daca se intampla acest lucru.
Luati doze extrem de mici si va merge bine. Aveti de 10 ani depresia. Nu cred ca e o idee buna sa renuntati.
Bolile psihice sunt in general cronice.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 2Kg in plus si atacul de panica
- 5Sunt necajita ca nu pot munci
- 5Depresia - efectul mai multor afectiuni de care sufar.
- 75sunt deprimata si vreau un sfat (in special de la germont)
- 6depresie? rog sfatul unui psihiatru.
- 16Recomandari psihologi|psihiatri - depresie
- 12Sindrom anxios depresiv
- 4va rog sa-mi dati un raspuns
- 8E posibil sa ma confrunt cu un atac de panica ? Sau poate fi ceva mai grav ?
- 5depresie, anxietate.
- 10adeverinta medicala
- 2Depresie
- 1Antidepresive si probleme cu erectia
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
- 4Despre paroxetin
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
- 10Paroxetina (Paxetin, Seroxat, Arketis)
- 0Schema de tratament anafranil
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente antidepresive depresie administrarea antidepresivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: