A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
Bună ziua, de aproape 10 ani mă tratez de depresie care în ultimul timp a devenit sindrom depresiv recurent!De-a lungul anilor am schimbat mai multe tipuri de pastile care și-au făcut mai mult sau mai puțin efectul, însă de 2 ani încoace urmez tratament doar cu Alvent75 mg 1/2 pe zi, bromazepam la nevoie și tritico1/3 seara la culcare ideea este ca m-am simțit bine și a cam venit vremea sa încep scoaterea treptata a tratamentului adică alventa de la prânz nu o mai iau, iar tritico îl iau doar la nevoie!!!!Imi doresc tare mult sa pot scăpa de ele fiindcă de 10 ani îmi cam ajunge plus ca efectele adverse s-au tot văzut…..Întrebarea mea este:a reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?!?Daca da, prin ce stări ați trecut, și ce v-a ajutat?
1 comentarii
Buna ziua!
In momentul in care renuntati la tratament trebuie sa va asumati responsabilitatea ca boala se poate intoarce si receptorii s-au suprasaturat. Nu veti mai putea functiona cu Alventa si Trittico daca se intampla acest lucru.
Luati doze extrem de mici si va merge bine. Aveti de 10 ani depresia. Nu cred ca e o idee buna sa renuntati.
Bolile psihice sunt in general cronice.
In momentul in care renuntati la tratament trebuie sa va asumati responsabilitatea ca boala se poate intoarce si receptorii s-au suprasaturat. Nu veti mai putea functiona cu Alventa si Trittico daca se intampla acest lucru.
Luati doze extrem de mici si va merge bine. Aveti de 10 ani depresia. Nu cred ca e o idee buna sa renuntati.
Bolile psihice sunt in general cronice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Kg in plus si atacul de panica
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 6am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred
- 48Depresie
- 5Bionergia ca si tratament..
- 4Ameteala zilnica, oboseala. posibil depresie?
- 5imi va trece starea de depresie daca iau pastile dupa cocaina?
- 17Fara maini, fara picioare, fara griji!!-"Medicament" ptr depresie, neincredere etc
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 5Va rog mult un raspuns!!!
- 3Interactiuni seroxat? Urgent
- 33Depresie
- 12Anxietate, depresie
- 25Depresia reactiva si depresia endogena
- 2Depresie - Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta?
- 2Tratament seroxat
- 4Ajutați ma! Fiul meu de 18 ani a întrat în stare de depresie, letargic, sta intr-una în pat
- 3Antidepresiv Serodeps
- 5Sevraj tratament psihiatric
- 10Scoatere antidepresiv
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente antidepresive depresie administrarea antidepresivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: