intrebare

28-09-2011
petro2572
Nu este medic/terapeut
petro2572
buna ziua, va rog sa ma ajutati, am o fetita de 9 ani si de doua zile se plange ca ameteste o doare in jurul buricului si ai vine sa, , ragaie" iar azi venind de la scoala am constatat ca avea si febra...am controlat-o in gat am palpat-o la burtica unde se afla apendicita si nu are durerii..ea a mai avut viermi intestinali acum cateva luni...ma gandesc oare sa-i fi reaparut?eu locuiesc la sat aici medici nu avem singurul oras unde pot merge la dr.e la 30km problema e ca mai am2 fetite gemene de 3ani si nu am cu cine sa le las deoarece locuiesc singura..va multumesc
2 comentarii
0
28-09-2011, ora 19:14
razvan111
Nu este medic/terapeut
razvan111
buna ziua ma numesc razvan si de 1 saptamana am o stare de agitatie si de neliniste acum o saptamana am fost la un gratar si akolo am baut 1l de energizant cand mam intors acasa seara mi sa facut rau ameteam respiram greu si eram agitat nu mai suportam pe nimeni si nimic am crezut ca imi trece dar de atunci am o stare de neliniste si sunt agitat si nu mai vad viata in roz si parca si respiratia mi sa schimbat, respir mai greu sau asa cred eu sau simpt. Eu eram foarte optimist si imi placea sa fac detoate acum mam schimbat radical eu cred ca si terminarea scoli ma afectat si poate plictiseala ma afecteaza dar nu am chef sa fac nimik ca sa nu ma mai plictisesc, asa dormi toata ziua si fiecare durere pe care o simpt ma sperie chiar daca nu e o durere sau un simptom grav si somnu imi e afectat ma trezesc des noaptea si nu mai dorm linistit va rog sa ma ajutati ce sfaturi imi dati ce ar trebui sa fac? va multumesc pentru intelegere
0
28-09-2011, ora 21:34
Asirisa
Nu este medic/terapeut
Asirisa
Buna Petro,
scrie-mi un email la adresa asta sa intram in contact si te ajut: -*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns