Intrebare paraperidona
Buna ziua,
Este adevarat ca paraperidona se poate da doar daca ai pus diagnostic de schizofrenie?
Este adevarat ca daca iei medicamente ani antipsihotice (4 ani) am avut 2 episoade psihotice este diagnostic de schizofrenie?numai asa se poate face incadrarea
Este adevarat ca schimbarea de diagnostic tio poate face medicul fara nici un test doar ca asa i se pare din discutiile cu tine?
Este adevarat ca paraperidona se poate da doar daca ai pus diagnostic de schizofrenie?
Este adevarat ca daca iei medicamente ani antipsihotice (4 ani) am avut 2 episoade psihotice este diagnostic de schizofrenie?numai asa se poate face incadrarea
Este adevarat ca schimbarea de diagnostic tio poate face medicul fara nici un test doar ca asa i se pare din discutiile cu tine?
5 comentarii
Paliperidona se da doar in schizofrenie. Daca nu ai schizofrenie si o vrei, o cumperi cu bani de la farmacie dar e foarte scumpa.
Medicul psihiatru iti pune diagnosticul de schizofrenie doar din discutii cu tine.
Medicul psihiatru iti pune diagnosticul de schizofrenie doar din discutii cu tine.
Si dupa 5 ani pot sa scap cu totul de medicamente si diagnostic sa imi zica apt pentru orice fel de munca? Inclusiv cea militara mie mi-au spus ca nu ii prea intereseaza daca am fost sau nu internat daca trec de testele fizice si psihice pot si evident nu iau nimic is sanatos.Sau dureaza mai multi ani pana sa te scoata din diagnostic
Schizofrenia e o boala cronica. Nu se vindeca dar esti stabil cu tratament.
Mie mio zis ca nu crede ca am si ca mio pus diagnosticul pt a putea primi paliperidona mo mintit?Vreau sa stiu adevarul ori minte de ingheata apele ori ma ajuta. Problema mea si motivul pt care am ajuns internat a fost din cauza unui medic din cauza asta nu am incredere in ei si pun intrebari pe forum
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Exercitii fizice
- 8Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 43Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 6Pronoia? Delir paranoid?
- 7Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 9Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata