Intrebare paraperidona

01-09-2017
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Buna ziua,

Este adevarat ca paraperidona se poate da doar daca ai pus diagnostic de schizofrenie?
Este adevarat ca daca iei medicamente ani antipsihotice (4 ani) am avut 2 episoade psihotice este diagnostic de schizofrenie?numai asa se poate face incadrarea
Este adevarat ca schimbarea de diagnostic tio poate face medicul fara nici un test doar ca asa i se pare din discutiile cu tine?
5 comentarii
1
01-09-2017, ora 16:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Paliperidona se da doar in schizofrenie. Daca nu ai schizofrenie si o vrei, o cumperi cu bani de la farmacie dar e foarte scumpa.
Medicul psihiatru iti pune diagnosticul de schizofrenie doar din discutii cu tine.
0
01-09-2017, ora 18:58
viorela_m
Nu este medic/terapeut
viorela_m
Cum doar asa nu sunt teste?
0
01-09-2017, ora 19:06
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Si dupa 5 ani pot sa scap cu totul de medicamente si diagnostic sa imi zica apt pentru orice fel de munca? Inclusiv cea militara mie mi-au spus ca nu ii prea intereseaza daca am fost sau nu internat daca trec de testele fizice si psihice pot si evident nu iau nimic is sanatos.Sau dureaza mai multi ani pana sa te scoata din diagnostic
1
01-09-2017, ora 20:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Schizofrenia e o boala cronica. Nu se vindeca dar esti stabil cu tratament.
0
01-09-2017, ora 20:49
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Mie mio zis ca nu crede ca am si ca mio pus diagnosticul pt a putea primi paliperidona mo mintit?Vreau sa stiu adevarul ori minte de ingheata apele ori ma ajuta. Problema mea si motivul pt care am ajuns internat a fost din cauza unui medic din cauza asta nu am incredere in ei si pun intrebari pe forum
Adaugă un comentariu / răspuns