iritatie la abdomen
buna...sunt si eu noua pe aici as avea o intrebare...de mai mult timp mi-a aparut o iritatie pe abdomen din cauza la curea si acuma pur si simplu nu imi mai dispare...tot timpul am o pata rosiatica si mai ales am mancarimi...am folosit diferite creme dar fara nici un rezultat...nu mai stiu ce sa fac pentru ca se vede si mai ales ma deranjeaza...uneori mi se face si rana...va rog ajutati-ma cu un raspuns...va multumesc!
4 comentarii
Esti sigura ca e doar o iritatie de la curea?Ar fi bine sa te vada si un dermatolog...sa nu fie tinea corporis...mai ales ca te maninca.Daca se confirma la analize aceasta ciuperca, atunci ti se va indica un trat. medicamentos si doua feluri de unguente si o igiena stricta.Multa sanatate!
Iritatia este la nivelul cataramei de metal ?
da, iritatia este la nivelul cataramei...daca nu port curea o perioada imi trece rana si doar ca ramane pata rosie si am mancarimi...cand imi pun iarasi curea apare din nou adica mi se face rana si mancarimile devin mai puetnice...va multumesc pentru raspunsuri
Buna seara aceasi problema o am si eu de la catarama cred curea am o pata rosie si ma mananca.
Ce pot face. Mulțumesc
Ce pot face. Mulțumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere in partea inf. stanga a abdomenului
- 2dureri puternice in partea abdomenului
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 2inflamatie in abdomen
- 9durere abdominala dupa masa
- 33durere in partea stanga a abdomenului sus
- 3as vrea sa mai dau jos din grasimea de pe abdomen
- 5batai in burta.. ce poate fi?
- 6Sunt operat de 3 ani de hernie inghinala in ambele parti cu plasa, acum am probleme
- 5Durere abdominala
- 5Durere testicul drept si partea inferioara abdomen
- 4Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba
- 1dureri abdominale, in partea dreapta... in zona ficatului
- 1Durere sub coaste (din fata pana in spate)
- 0intepaturi abdomen si ovare
- 0Tuse, Dureri abdominale in partea dreapta jos la apendice etc.
- 0Durere Abdominala
- 2dureri abdominale
- 0Reconstructie abdomen
Mai multe informații despre: Abdomenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: