Iritație/micoza?

06-03-2021
Crinacrina1
Nu este medic/terapeut
Crinacrina1
Bună, am o problema cu copilul meu de 2 ani jumate. în urma cu doua săptămâni a terminat antibioticul pt răceală și de atunci are o iritație la pliurile picioarelor, nu este eritem fesier, L-am dat cu bephanten, și de 2 zile îl dau cu nidoflor, nu este neapărat foarte roșie zona dar nu trece de doua săptămâni tot sper sa treacă sa nu trebuiască sa merg la medic, în perioada asta cu asa multe răceli. Sunt zone cu bubite și fără bubite, prezintă și prurit. Dacă se poate sa ma ajutați cu o idee dacă a mai pățit cineva asa, o sa merg la medic în cel mai rău caz deși nu ar fi favorabil având și imunitatea scăzută după răceală. Mulțumesc.
2 comentarii
0
06-03-2021, ora 18:01
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Mai dati-l o zi cu Nidoflor, apoi schimbati cu Miconazol 2 aplicatii/zi pana trec bubitele + inca 1-2 zile. Daca intr-o sapt nu se rezolva, mergeti la un consult dermatologic.
0
08-03-2021, ora 11:48
Crinacrina1
Nu este medic/terapeut
Crinacrina1
Mulțumesc frumos! pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: