Jena respiratorie...

22-07-2008
Gabi1987
Nu este medic/terapeut
Gabi1987
Buna ziua!
Permiteti-mi sa adresez si eu o intrebare:
De vreo 3 luni am o problema la capitolul respiratie. Sunt momente in care am senzatia ca nu inspir suficient aer si o oarecare apasare usoara in capul pieptului. Am fost la doctor si mi s-a spus ca nu am nicio problema la plamani si ca totul se poate datora ingrasarii - mentionez in acest loc ca in decursul a 3 ani am depus pe mine 30 de kg.
In general am tensiunea destul de mare: 14.7 - 15.9 (intre valorile astea ma situez deobicei) si "vin" dupa un pitiriazis ce a durat aproximativ o luna - asta in luna martie-aprilie. De atunci au inceput sa apara aceste probleme respiratorii.
In plus, mi-au mai aparut vergeturi la nivelul sub-bratului catre biceps de culoare visinie, iar o prietena mi-a spus ca a vazut acest tip de vergeturi la oameni care au avut probleme renale. (asta cu putin timp inainte de diagnosticarea cu pitiriazis).

Practic, la medici reies ca sunt ok, dar eu nu ma simt asa in regula cum spun dansii ca as fi.
Aveti vreun sfat, vreo idee?

Va multumesc.
1 comentarii
0
26-10-2019, ora 14:55
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Este recomandat să slăbiți, vorbiți cu un medic nutriționist. De asemenea, aș vrea să știu ce explorări ați făcut (spirometrie, radiografie toracică, altele)? Ar fi indicat să mergeți și la alergologie, este posibil să fiți sensibilă la un iritant pe care îl inhalați. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.