La abcesul măselei de minte este neapărată intervenția chirurgicală?

În cazul în care am dureri îngrozitoare cauzate de măseaua de minte, iar dentistul mi-a recomandat antibiotice (Amoxicilina, Nurofen) si gelul Kamistad, este obligatorie si interventia chirurgicala?
1 comentarii

Buna ziua, Mai devreme sau mai tarziu, este foarte probabil sa fie nevoie de interventia chirurgicala/ extractia acelei masele. Pentru moment se va calma situatia cu medicatia indicata, dar problema se poate repeta curand cat timp local nu se intervine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 8Radacina fisurata
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 4Abces dentar!
- 3Se poate face abces la o masea din cauza hipertensiunii?
- 1Infectie molar 2.5
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 1Punga puroi gingie
- 3Abces după extracție
- 2Fistula instabila
- 3Abces dentar
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 3Abces care nu dispare
- 3Infectie dentara
- 10Abces dentar gingival + măsea de minte
- 4Placuta pusa dupa incizie
Mai multe informații despre: Abcesul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: