la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
am o nelamurire si astept raspuns urgent daca se poate, in legatura cu postinor, , in la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura..problema e ca dupa 4 zile dupa ce am luat postinor mia venit iar menstruatia care ma tinut inca 4 zile...e clar ca nu e bine sa-ti vina de 2 ori pe luna menstruatia la o saptamana de menstruatia normala.am mai luat postinor in urma cu cateva luni dar mia venit menstruatia normal urmatoarea luna nu ca acum.ajutati-ma va rog.nu stiu de ce sa intamplat asa..oare luna urmatoare imi va veni normal??se poate sa fi fost insarcinata si de aia sa-mi fi venit dupa ce am luat postinor???multumesc
2 comentarii
sper sa primesc un raspuns la ce am scris mai sus.astept vreau sa fiu lamurita.
parerea mea este sa faci tot posibilul sa nu mai iei pastilele astea, daca nu, max de 2 ori an.acelasi lucru mi s a intamplat si mie in sensul ca mi au provocat o dereglare a menstruatiei.mergi la ginecolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7contraceptia de urgenta
- 7nelamurire postinor, rog un sfat
- 3Cauterizare, sangerare, menstruatie, sarcina, fumat, HPV
- 3postinor si alcool
- 15legat de menstruatie
- 2postinor de cate ori pe an se ia?
- 3postinor dupa aproape 70 ore... + sangerari prelungite
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 8sunt insarcinata?
- 4ciclul menstrual
- 2milligest anticonceptionale
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 11Nu vreau sa iau Postinor 2, oare chiar trebuie in cazul meu?
- 1menstruatie
- 6menstruatie dereglata, nu stiu cand e perioada fertila
- 1Ma simt rau. la menstruatie
- 1menstruatie in administrare karissa rog raspuns domnule doctor.
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 0Postinor 1500 și sângerări neregulate
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: