leponexul lipsa apetit sexual

20-04-2015
anutza 1984
Nu este medic/terapeut
anutza 1984
Buna ziua!Sotul meu in varsta de 32 de ani a fost diagnosticat cu schizofrenie acum 3 ani si este sub tratament cu leponex.Problema este ca ince te incet i/a scazut apetitul sexual pana la.deloc.A trecut un an si jumatate de cand nu am mai intretinut relatii sexuale si refuza sa vorbeasca cu un specialist despre acest subiect. probabil pt ca se simte jenat...De cateva zile, la insistentele mele a inceput sa ia tinctura de branca ursului dar fara nici un rezutat...ce este de facut???
5 comentarii
0
20-04-2015, ora 16:11
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ANUTZA cu tine discuta subiectul? incearca sa il starnesti imbracandu-te sexi, sa ii ceri sa faca baie cu tine, sa te spele, sa iti dea cu crema de corp, sa te joci cu el sa va uitati la filme mai deocheate impreuna.
Cand stati la o cafea sau de vorba deschide tu subiectul spunei ca fiecare om are si el novoi si necesitati, are nevoie de tandrete si iubire si impreuna cu el gasiti o solutie valabila, si acceptata de amandoi.
0
20-04-2015, ora 20:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa vorbiti chiar cu medicul psihiatru care il supravegheaza pe aceasta tema.
Poate ii schimba Leponexul, poate ii da un antidepresiv. El hotaraste.
Intr-adevar neurolepticele cam au acest efect secundar.
0
21-04-2015, ora 09:53
anutza 1984
Nu este medic/terapeut
anutza 1984
Sincer nu ne/am mai atins macar de nici nu mai stiu cand, nici nu cred ca m/ar lasa sa mai pun mana pe el, pt ca el nu mai simte nevoia.Si mie mi-e si jena sa incerc macar.pt ca stiu ca o sa ma respinga..ne am obisnuit sa dormim asa unul langa altul ca fratii...De vorbit cu psihiatrul i/am zis, dar refuza categoric, ii este rusine.E aiurea sa incerci sa te apropii de un om care zici ca este de piatra nu simte nimic.pt ca el nu mai are de mult erectii nici macar dimineata cum se intampla de obicei...ne/am complacut asa cu situatia asta sperand ca o sa se rezolve de la sine.dar vad bine ca se inrautateste.In fine, poate o da rezultate tinctura aceasta daca nu poate o vrea sa mai incerce si altceva.Asa este poate ca ar trebui sa il stimulez si eu dar e penibila situatia nici nu mai stiu cum:)Multumesc oricum de raspuns.
0
21-04-2015, ora 20:01
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Este foarte trist ca ai ajuns asa pt acest aspect poate uni sau destrama o familie.
0
21-04-2015, ora 21:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu cred ca daca ai credinta si iti iubesti sotul sau sotia esti impreuna si la bine si la greu.
Si femeii ii poate aparea un cancer de col uterin sau cine stie ce boala si atunci un sot care o iubeste cu adevarat trebuie sa fie mai mult alaturi de ea. Nu sa se gandeasca la altele sau la despartire.
Depinde pe ce fel de temelie iti construiesti casatoria.
O boala ca schizofrenia este un destin. Bolnavul trebuie ajutat pas cu pas sa treaca prin viata. Pentru el este foarte greu sa faca acest lucru. Sa nu uitam ca unii ajung sa se si sinucida.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: