lesin la medic - fobie?

03-05-2008
ciprianciobanu
Nu este medic/terapeut
ciprianciobanu
De fiecare data cand mi se ia sange, merg la stomatolog ma fac alb ca varul si bag pe toata lumea in sperieti. Medicul stomatolog unde ma mai duc stie deja problema, si daca se intampla, stie si remediul/le.Bine insa nu mii-e nici mie.
Ce e mai grav e ca fenomenul se intampla chiar si atunci cand cineva numai povesteste o "patanie medicala", facandu-mi-se rau instantaneu.
Ciudat insa e faptul ca am asistat la autopsii, am vazut tot felul de accidente tragice si nu mi s-a intamplat nimic (ce-i drept, a trecut ceva vreme).
Ce o fi? Cineva mi-a spus ca imi scade brusc glicemia. Dar de ce?
Exista vreun remediu?
Multumesc anticipat
1 comentarii
0
04-06-2008, ora 00:00
moni m.
Nu este medic/terapeut
moni m.
Sigur ca exista remediu. Starea de rau pe care o resimtiti este urmarea, probabil, a unei asocieri inconstiente pe care o faceti. Pana nu ajungeti la aceasta asociere care, fiind inconstienta, nu are cum sa va ramana altfel decat inaccesibila, probabil problema va persista. este un demers de lunga durata dar absolut realizabil, daca doriti cu tot dinadinsul sa va rezolvati prolema. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul