lesin la medic - fobie?
De fiecare data cand mi se ia sange, merg la stomatolog ma fac alb ca varul si bag pe toata lumea in sperieti. Medicul stomatolog unde ma mai duc stie deja problema, si daca se intampla, stie si remediul/le.Bine insa nu mii-e nici mie.
Ce e mai grav e ca fenomenul se intampla chiar si atunci cand cineva numai povesteste o "patanie medicala", facandu-mi-se rau instantaneu.
Ciudat insa e faptul ca am asistat la autopsii, am vazut tot felul de accidente tragice si nu mi s-a intamplat nimic (ce-i drept, a trecut ceva vreme).
Ce o fi? Cineva mi-a spus ca imi scade brusc glicemia. Dar de ce?
Exista vreun remediu?
Multumesc anticipat
Ce e mai grav e ca fenomenul se intampla chiar si atunci cand cineva numai povesteste o "patanie medicala", facandu-mi-se rau instantaneu.
Ciudat insa e faptul ca am asistat la autopsii, am vazut tot felul de accidente tragice si nu mi s-a intamplat nimic (ce-i drept, a trecut ceva vreme).
Ce o fi? Cineva mi-a spus ca imi scade brusc glicemia. Dar de ce?
Exista vreun remediu?
Multumesc anticipat
1 comentarii
Sigur ca exista remediu. Starea de rau pe care o resimtiti este urmarea, probabil, a unei asocieri inconstiente pe care o faceti. Pana nu ajungeti la aceasta asociere care, fiind inconstienta, nu are cum sa va ramana altfel decat inaccesibila, probabil problema va persista. este un demers de lunga durata dar absolut realizabil, daca doriti cu tot dinadinsul sa va rezolvati prolema. Succes!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Teama de anumite persoane - anxietate sau altceva?
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
- 2Sentiment scarba
- 4Buna ziua.Am nevoie de psiholog?
- 13Teama de persoanele cu “autoritate “
- 4Mă sufoc când nu am control asupra situației
- 1Mie frica de dentist
- 2Frica de a manca cu cineva
- 2Mi-e teama de zgomote
- 1Sunt bi si am frica de oameni