LESIN SAU CRIZA ?!?
Astazi am facut o plimbare mai lunga ( 4 ore ) cu prietena mea ( intre 12 si 16 ) fiind foarte foarte cald in momentul cand am intrat intr-un supermarket ( de la cald la racoare ) prietenei mele ii sa facut rau ( a ametit ) si a iesit afara. Dupa inca 3 4 minute mia spus ca vede negru si a lesinat... am prins-o dar a inceput sa scoate niste sunete ciudate ca si cum ar scoate aerul afara fortat din plamani, ochii ii avea intre deschisi si avea PUTINA saliva la gura plus ca a si urinat. Dupa 15-20 secunde si-a revenit. Am fost la un cabinet si i s-a luat tensiunea, avea 10 cu 6. Este si in perioada de luna 'speciala' a fetelor.
Aveti idee ce s-a intamplat mai exact !? Nu cred ca a fost doar un simplu lesin :( A fost doar de la caldura ( asa spune ea ca i s-a mai intamplat ) sau se poate sa fie si ceva mai grav ( gen epilepsie ).
Astept pareri.
Va multumesc,
Alex.
Aveti idee ce s-a intamplat mai exact !? Nu cred ca a fost doar un simplu lesin :( A fost doar de la caldura ( asa spune ea ca i s-a mai intamplat ) sau se poate sa fie si ceva mai grav ( gen epilepsie ).
Astept pareri.
Va multumesc,
Alex.
1 comentarii
Pare sa fie o criza epileptica. Asta nu inseamna neaparat epilepsie grand mal, dar consider ca trebuie sa fie NEAPARAT vazuta de un neurolog. Poate sa fie precipitata de expunerea la soare, oboseala, stress, cafea, ciocolata etc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp