leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila

09-11-2007
Radhoo
Nu este medic/terapeut
Radhoo
de ceve vreme mi'au aparut pe capul penisului si pe pielea care il acopera, pe interior, niste bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila iar cand locul se usuca pielea se cojeste...problema este ca la ultimul contact sexual (ieri) a aparut o usturime puternica si multe leziuni pe partea din stanga pielii care acopera capul penisului...ce credeti ca ar putea fi ? mentionez ca am prietena stabila de 2 ani jumatate si ne'am inceuput viata sexuala acum 1 an jumate...iar in 90% dintre actele sexuale nu folosim prezervativ...plus ca ea nu a consultat inca un medic ginecolog de la inceperea activitatii sexuale...va multumesc !
3 comentarii
0
10-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Poate fi vorba de o micoza (candida etc).Cel mai bine este ca partenera ta sa faca un examen de secretie vaginala la un laborator.Dupa rezultat amandoi trebuie sa va tratati.
0
13-11-2007, ora 00:00
Radhoo
Nu este medic/terapeut
Radhoo
deci poate fii si de la ea...mai poate aparea si in alte parti ca de exemplu pe buza ? in cazul in care i'am facut sex oral ? si cum se trateaza de obicei micoza ?
0
02-12-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Candida poate fi de la tine sau de la ea.Candidoza apare in general, dupa tratament cu antibiotice, dupa scaderea imunitatii, post menstrual etc. si in cazul in care apare la unul din parteneri, o poate lua si celalalt.E posibil ca tu, prin sex oral, sa-i fi transmis ei dupa care ai luat-o prin introducerea penisului.Tratament: Fluconazol sau Ketonazol, Diflazon 150mg 1 capsula pe zi timp de 7-10 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •