Bubita tare pe penis.
Buna ziua!
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 2de 1 an am niste bubite mici pe penis
- 2bubite pe penis
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 1Am nevoie de ajutor.. bubite pe penis
- 11Bubite penis
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 7Iritaie a preputului sub forma unor bubite
- 0bube pe penis
- 0puncte albe pe penis si depigmentare
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 4Bubite albe penis
- 1''Bube'' sau ''Cosuri'' la suprafata peninsului (capului)
- 5Problema la penis, am bubite din are ies fire de par si s-au inmultit foarte tare.
- 1Bubite/puncte albe pe penis/testicule
- 0Bubite in jurul preputului.
- 1Oare am candidoza.?
- 0Bube pe penis
- 0Bubita pe penis
- 0Bubita pe penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: