Bubita tare pe penis.
Buna ziua!
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Bubitele mici si albe de pe penis
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 1sunt disperat! bubite albe pe penis
- 2de ceva timp mi-au aparut niste chestii albe pe varful penisului
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 4bubuite mici cam cat gamalia acului pe coroana penisului
- 9De ceva vreme mi-au aparut niste bube
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 6Un fel de buba pe penis.
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 1probleme genitale barbat
- 3Mici puncte pe penis
- 0Bubita la baza capului penisului.
- 5Preput rosu si bubite pe capul penisului
- 3Bubite pe penis
- 0Alergie Penis
- 0Bubițe pe capul penisului.
- 1Bubițe in jurul bazei glandului penisului.
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: