Bubita tare pe penis.
Buna ziua!
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am BTS?
- 4am niste bubite in interiorul pielii care acopera capul penisului
- 2bubite pe penis
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 3puncte rosii cu un lichid galben in zona genitala
- 4Bubite pe marginea capului penisului
- 3dupa sex, mi-au aparut niste bubite pe penis
- 4Basicute si cojirea pielii de pe capul penisului
- 4Bubite ca niste negi
- 5Preput rosu si bubite pe capul penisului
- 1Exfoliere penis si bubite albe
- 10tratament va rog mult
- 3bubite pe capul penisului
- 1Bubite in jurul penisului
- 0Bubite albe pe penis.