Bubita tare pe penis.
Buna ziua!
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
De o saptamana mi-a aparut o bubita tare pe penis(corpul penisului), destul de mare.Astazi cand m-am uitat a scazut fata de cum a fost, dar este inca destul de tare, am incercat sa il sparg(dezinfectant, ac etc.) dar nu am fortat prea tare, doar putin deasupra pieli si a iesit putin sange(mai mult ca si apa(f.putin)).Tin sa mentionez ca am 17 ani, nu am avut contact sexual sau altceva de genul acesta.Poate fii un fir de par? Orice sfat este bine venit!Mentionez ca nu exista probleme cu igiena.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici albe
- 2sunt disperat si nu stiu ce sa fac: am punctulete mici in jurul glandului (si pe piele)
- 1de vreo 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 1please, help - bubite cu mancarime pe penis
- 3bubite albe pe penis si pe scrot... daca le storc iese o substanta alba
- 2de ceva timp mi-au aparut niste chestii albe pe varful penisului
- 517 ani... am cosuri, bubite albe pe penis, doar pe o singura parte...
- 2bubite in varful penisului
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 4Bubite pe corpul penisului ciudate (am citit deja toate postarile similare)
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 0Iritari ale pielii dar si a zonei genitale
- 1Bubite rosii pe varful penisului
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 2Bubite mici pe penis
- 1Besici sub capul penisului
- 0Bubita pe penis
- 1Bubite pe penis
- 2Problema penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: