lichid sac douglas

03-04-2013
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Buna ziua, acum 1 an am 'racit la ovare' faceam febra pana in 38, si crampe in zona pelvina si lombar, at mi s-a gasit lichid in sacul douglas, medicul nu parea ingrijorat mi-a dat flamexin si uriprev. Dupa acel episod am ramas cu sensibilitate in zona pelvina (disconfort incusiv lombar), dar nimic grav. La o recenta ecografie mi s-a gasit iar lichid in sacul douglas, iar medicul care a facut eco a zis ca nu e nimic grav si nici nu mi-a recomandat sa ma duc sa ma tratez (alte afectiuni nu a gasit la eco). As dori sa stiu daca este ceva grav si ar tre sa il tratez..nu cunosc provenienta lui... Sper sa ma puteti lamuri. Multumesc
3 comentarii
0
03-04-2013, ora 21:29
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Se poate intampla sa ai lichid in FSD in zilele de ovulatie sau chiar menstruatie. Daca e in cantitate mica, se absoarbe spontan si nu pune probleme. Daca nu ti-a dat tratament sau alte indicatii, inseamna ca nu e nimic grav.
0
03-04-2013, ora 22:57
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Multumesc!
0
05-07-2013, ora 17:54
alyyyyy
Nu este medic/terapeut
alyyyyy
Si mie mi s-a intamplat acelas lucru dar nu a fost raceala la ovare ci chist ovarian spart. M-a durut burta foarte tare si ameteam ca a venit ambulanta... tot numi trecea. La control chisturi numai aveam decat prezenta de lama de lichid de 29.7 mm. Durerea de burta a continuat cam 3 saptamani, scazand. Inainte cu 3 luni am fost la control si nu aveam nimic. Am inteles ca in fiecare luna pot aparea chisturi, si ca unele dispar altele nu. N-am mai fost la control, treb sa ma programez.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Răceala la ovare
  • Lichid în sacul Douglas - explicații, cauze, diagnostic
  •