Limba alba

30-10-2017
mitzy25
Nu este medic/terapeut
mitzy25
Buna ziua, am o problema la limba...in partea stanga si dreapta este alba ca si cum ar avea un strat de piele peste.este umpic dureroasa ca si cum ma'ar intepa.Ce poate sa fie?E grav?
4 comentarii
0
30-10-2017, ora 10:07
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,

Poate sa fie candidoza orala sau lichen plan. Nu e nimic grav, dar trebuie sa mergeti la medic sa puna diagnosticul corect.

Multa sanatate.
0
11-12-2017, ora 18:18
mariusflorin
Nu este medic/terapeut
mariusflorin
Buna! Am si eu o problema similară! La vreo câteva zile după ce am avut temperatura mare si frisoane (fără sa curgă nasul sau dureri im gât) mi-au apărut niște pete albe pe limba care de atunci ( cca 3 luni nu mai dispar) Am fost si la ORL, la medicina interna si la patologie orală. Nici un rezultat !
Poate ma ajuta cineva care a trecut printr-o situație similară.
Multumesc!
0
14-12-2017, ora 13:44
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, la ce va referiti ca nu este nici un rezultat? Vi s-au mai dat niste investigatii, vi s-a dat un tratament in urma caruia nu ati vazut rezultate sau ce vi s-a spus?
0
14-12-2017, ora 18:23
mariusflorin
Nu este medic/terapeut
mariusflorin
Adică nu s-a identificat o cauza și nici o soluție. Mi s-a spus sa nu-mi fac probleme. Dar totuși dacă până la 33 de ani am avut limba normala, iar acum am pe ea pete albe înseamnă ca ceva a determinat aceasta schimbare. Acel ceva încă persista din moment ce limba nu-si revine iar eu vreau sa identific ce este deoarece am citit pe net ca este destul grav. Menționez ca nu am urmat tratamente cu antibiotice in ultima perioada, exudatele linguale au ieșit negative. Nu mi s- a indicat nici un tratament pentru problema de la limba. După episodul cu febra la câteva zile am făcut analize si am avut CRP, VSH crescute si TGO, TGP + colesterol crescute. La doua săptămâni cu Essentiale si Liv 52i am repetat analizele - transaminazele, CRP-îl au scăzut pana in limite normale iar VSH a scăzut dar a rămas câteva unități peste limita superioară. Limba a rămas alba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: