lipom de grasime care a reparut
Acum un an am avut pe pielea capului un lipom de grăsime (asa au spus medicii). Dupa circa 4 luni a disparut de la sine. Aseară a reapărut brusc in acelaşi loc. Problema este ca acum e si dureros, o durere suportabila dar persistenta. E posibil sa nu fie lipom ci altceva mai grav?Nu este inflamat.
6 comentarii
Poate fi un lipom infectat sau in curs de a se infecta.
Pai atunci trebuie scos sau se poate trata infecţia?
Cat de mare este, ce culoare are ? Este dur la palpare?Poate ca te doare putin pentru ca l-ai trumatizat prin pieptanare/spalare.
Are pana in 1 cm, fara culoare, la palpare nu e chiar dur dar se simte mai tare decat era acum cateva luni pana sa dispara.
Acum nu ma mai doare deloc si a scazut semnificativ.
Acum nu ma mai doare deloc si a scazut semnificativ.
Buna Ziua daca ai raspuns si tratament la lipomul aparut, as aprecia. Multumesc.
Buna, va rog sa ma ajutati cu un raspuns am o fetita de 6 ani si intr-o seara jucandune i-am descoprit deasupra buricului un nodulet, am fost la chirurg iar el ne-a trimis la un ec pt parti moi, doamna doctor de acolo ne-a spus ca ar fi dupa cum vede ea un fibrolipom iar doct chirurg dupa ce a vazut rezultatul a spus ca ii doar un mic lipom de 3, 4/1, 8 mm si daca creste il scoatem altfel nu.Concluzia pe fisa a ecografului a fost:formatiune subcutanata paraombilicala dreapta-fibrolipom? Imagine bine delimitata ovalara, cu continut mixt preponderent ecogen de 3, 4/1, 8 mm fara vascularizatie doppler. Ce imi sugerati eu sunt foarte speriata deoarece tot acolo imi vine sa ma uit.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Foarte multe lipoame?
- 4mi-a aparut o umflatura de aprox 0, 5 cm.. o fi liposarcom?
- 2lipomi
- 6noduli axilari
- 2vopseaua de par poate afecta lipomul daca exista pe tesutul capului?Va rog raspuns urgent
- 4sunt operata de 3 ori.pana cand ma mai opereaza...!
- 2lipomul trebuie obligatoriu operat?
- 4lipom sa fie?
- 0Lipomul
- 4lipom de care nu mai scap
- 3lipoame
- 0Lipoame+Suplimente nutritive
- 3Lipom axial drept
- 2Posibil Lipom
- 1ginecologie
- 3Lipoame de grasime pe laba piciorului
- 2Lipoame de grăsime
- 6Genunchi cu probleme