Lipsa de aer
Buna ziua! Eu am o problema de aproximativ 3 ani ! Am facut foarte multe analize si am mers la cativa doctori dar fara rezultat !!! Problema mea a inceput cu cateva atacuri de panica, apoi lipsa de aer foarte puternica, oboseala, stari de rau, si moleseala. Din analize rezulta ca am lipsa de calciu, magneziu si fier! Am luat tot felu de minerale si vitamine, pastile si efervescente (nu in exces) dar degeaba !!! Poate nu le-am luat corect, nu stiu ce sa iau si ce sa mai fac. Acum ma simt mai bine dupa tratament cu fier, o luna si magneziu si calciu o luna. Dar fara acestea din urma simptomele revin. Si o alta problema, maini si picioare foarte reci si transpirate mereu, care este foarte jenant !!! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, sau macar sa-mi spuneti din ce cauza am simtomele astea !!! Si ce ar trebui sa fac sa le ameliorez sau daca pot sa scap de ele !!!!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17frica
- 4Nu ma pot relaxa din cauza gandurilor negre...
- 4emotii-ameteli-panica
- 7dureri zona stanga, omoplat, umar, in dreptul inimii.
- 5Atac de panica
- 3de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
- 5Probleme legate de anxietate si atacuri de panica...va rog pareri
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 10Tentaculele depresiei...
- 4Probleme cu respiratie
- 1tahicardie sinusala
- 5Atac de panica cu cauza ORL
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 6Intrebare atacuri de panica la volan
- 4Anxietate, depresie sau problema medicala?
- 9Atac de panica sau alceva ?
- 1Anxietate
- 2Bună ziua, am o strângere mai sus de buric, simt cum se oprește inima pentru puțin
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Sufocarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: