Lipsa de aer, dureri în capul pieptului, dureri de cap

07-09-2021
shark26
Nu este medic/terapeut
shark26
bună seara! de 3 săptămâni de zile ma confrunt cu dureri de cap. de 2 zile nu prea ma mai doare capul în schimb ma confrunt cu insuficientă respiratorie, simt ca am un nod în gat și nu pot sa respir bine trag oful ala și simt ca nu e suficient. am o frica în mine sa nu mor sa rămân fără aer, ma doare capul pieptului, tremur, simt ca n am energie destulă în mine. am o frica de moarte și că nu mai am nicio șansă în viață. am fost acum câteva zile la farmacie și mi a spus d-na farmacista ca e vorba de un atac de panică. am fost aseară la spitalul județean Constanța, am făcut rază la plămâni, totul bine, analize totul bine, rog totul bine și doctorul de acolo mi a spus ca e de la atacul de panica și că plămânii sunt bine, ekg e bine și analizele sunt bune. mi a dat niște magnerot și ceva de supt din ghimbir din 8 in 8 ore. vineri am programare la neurolog și după la rmn și mai am și o frica cum ca as avea ceva la cap și că până nu vad rezultatul nu mi e bine... ma gândesc mult. menționez ca sunt sportiv de performanță (kickbox), am 20 de ani, aproximativ 1.73 și 70kg. m am saturat, când vine seara mai ales e o groaza pentru mine mi e frica de moarte, mi e frica de ceea ce se poate întâmpla, numai sunt eu... ce pot sa fac și oare ce am? va rog eu frumos aștept niște răspunsuri!
2 comentarii
1
08-09-2021, ora 13:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faptul ca nu puteti respira corect, nodul in gat, oful, durerea in capul pieptului, tremuratul sunt somatizari de anxietate.
Frica de moarte, frica de o boala grava sunt simptome de anxietate.
Anxietatea si atacurile de panica se trateaza la psihiatru, psiholog.
Psihiatrul va da o singura pastila pe zi si in 2-4 saptamani va reveniti. Mergeti cu incredere ca pentru ce aveti dv. exista tratament.
1
08-09-2021, ora 14:28
shark26
Nu este medic/terapeut
shark26
vă mulțumesc din inimă!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: