Lipsa de aer, nod in gat, balonare
De ceva timp simt ca ma sufoc, trag aer si parca nu intra in plamani cat trebuie plus ca uneori simt ca am un nod un gat, ca ma apasa ceva. Si mai demult am avut astfel de probleme dar erau foarte rare..acum patesc zilnic. Ma simt si balonata si ma doare gura stomacului.. poate fi de la stomac ceva ? sau lipsa de calciu magneziu ?. EKG la inima mi-am facut si nu am probleme.Si la plamani m-a ascultat si am facut si raze si a iesit totul ok. Va rog frumos sa ma ajutati, multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
Trebuie vazut sa nu fie un reflux gastroesofagian (consult gastroenterologie) si spirometrie cu teste alergice (consult alergologie) pt a elimina un eventual astm bronsic alergic. Ca si analize - Calciu seric.
Sanatate!
Trebuie vazut sa nu fie un reflux gastroesofagian (consult gastroenterologie) si spirometrie cu teste alergice (consult alergologie) pt a elimina un eventual astm bronsic alergic. Ca si analize - Calciu seric.
Sanatate!
si eu nu aveam aer..si m-am dus la dr mis-a bagat perfuzii cu calciu, vitamine... si acum sunt bn, respir mai bn... mi s-a gasit si la plamani in urma unei radiografii facute..mi s-a prescris tratament.sanatate va doresc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sufocare noaptea
- 9stridor laringian
- 5Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 4Secretie in gat... Ce ar trebui sa fac sa pot afla exact ce am?
- 5sufocare cu strangere interioara de gat sub tiroida
- 21probleme cu gatul!
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 10ajutor sa ma ajute cineva, am probleme cu glanda?
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 5Momente de sufocare
- 45Presiune in piept, nod in gat, greutate in respiratie.
- 1nodul la gat
- 6Tratament constipatie si balonare
- 6Întrebare
- 9Senzatia de sufocare
- 3Umflata, cauze negasite
- 2Poate fi cancer? Am 15 ani, si de cateva zile ma simt rau
- 1Arsuri în gat
- 2Gust amar, gatul uscat și amar, buzele de parca a mâncat ardei iute
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Sufocarea Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: