lipsa menstruatiei...

22-02-2011
eueu22
Nu este medic/terapeut
eueu22
Am si eu o problema care suna ceva de genul: de vreo 3 ani iau anticonceptionala (dupa sfatul ginecologului).. si tot dupa sfatul ei, din cand in cand am facut o luna pauza. Am hotarat sa fac acea pauza acum 2 luni si de atunci nu mai am menstruatie. Acum trebuia sa-mi vina a doua oara de atunci... Mi-am facut un test de sarcina luna trecuta dar a iesit negativ.. si nu am nici o alta simptoma care sa-mi dea de banuit. Stiu ca un sfat e sa ma duc la medic dar mi-e cam frica... As vrea sa stiu la ce sa ma astept. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc
2 comentarii
0
22-02-2011, ora 19:35
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Din pacate asta se intampla de obicei la intreruperea administrarii pilulelor, mai ales dupa o perioada atat de lunga in care au fost folosite. Nu prea ai ce sa faci, decat sa astepti, o sa apara menstruatia singura, dar mai greu, poate dupa multe luni de zile. Nu te ingrijora, ti-am zis, asta se intampla cand le intrerupi! Sanatate!
0
22-02-2011, ora 20:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca tot ati intrerupt, ar fi bine sa nu mai reluati anticonceptionalele, mai ales in cazul in care credeti ca, in viitor candva, veti dori sa aveti copii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: