lipsa orgasm
am si eu o intrebare, in ultimu timp cand fac dragoste cu prietenul meu nu ma excit (sau imi trece repede senzatia).acel lichid care se secreta in momentul excitatiei la mine nu apare, lucru ce ingreuneaza penetrarea, nu simt placere. De ce mi se intampla oare acest lucru?oare are legatura cu faptu ca inainte de a avea contactul sexual m-am masturbat?Sau este posibil sa fi contactat ceva boala?(uneori am o secretie albicioasa, urat mirositoare, mirosul este puternic).Nu se pune problema de sentimente de respingere fata de el, sau corpul lui si nici de nr ridicat de contacte sexuale.
1 comentarii
Masturbarea poate fi o cauza destul de importanta insa dv sustineti ca nici prin stimulare clitoridiana nu apare lubrifierea corespunzatoare realizarii unui act sexual normal. Bartolinitele pot fi si ele o cauza (astuparea acestor glande secretorii) Herpesul genital mai poate reprezenta o cauza. Dereglarile hormonale pot reprezenta o cauza serioasa. Cat priveste acea secretie, este important sa se realizeze o lama din secretie, eventual cultura din secretia vaginala.Consider ca se impune un consult inaintea luarii unei decizii medicale. Cu stima Dr Soare
Alte subiecte recente din această secțiune: