Lipsa pofta de mancare si slabit
Buna! Am 19 ani, 1, 70 inaltime! De 4 luni ma confrunt cu o problema care ma omoara efectic. Am avut si inca am o perioada stresanta si cred ca sunt si intr o depresie! Am observat o scadere in greutate destul de mare, undeva la 6 kg intr un timp destul de scurt. Nu am pofta de mancare deloc si mananc doar ca sa traiesc! Nu mai am
Chef de nimic, nu mai am chef de viata, vreau sa mor efectic. Ma confrunt si
Cu dureri de cap, crampe abdominale. Am facut analize de sange, totul ok. Un eco abdominal, RMN abdominal totul ok. Am fost si la un doctor internist, la neurolog si in final am ajuns la psihiatrie pentru ca nu ma pot linisti efectiv. Ma gandesc numa la cancer. Nu stiu ce sa fac.
Chef de nimic, nu mai am chef de viata, vreau sa mor efectic. Ma confrunt si
Cu dureri de cap, crampe abdominale. Am facut analize de sange, totul ok. Un eco abdominal, RMN abdominal totul ok. Am fost si la un doctor internist, la neurolog si in final am ajuns la psihiatrie pentru ca nu ma pot linisti efectiv. Ma gandesc numa la cancer. Nu stiu ce sa fac.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa poftei de mancare!
- 2lipsa poftei de mancare si sange.
- 2ajutor am nevoie de parerea unui doctor urgent va rog
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 3nod in gat, lipsa apetitului, anemie..
- 5Sufar de depresie de vreo 5 ani...nu pot manca normal
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 5greata, slabiciune, lipsa poftei de mancare
- 1pofta de mancare scazuta la copil
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 6Lipsa poftei de mancare, gastrita acuta
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 1Problema
- 4ASLO marit
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
- 1Lipsa poftei de mâncare
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare Pierderea poftei de mancare apatia scaderea in greutate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: