Lipsa poftei de mancare, adenopatii
De 2 ani mi am pierdut complet pofta de mancare.Am făcut tot felul de analize.
3 comentarii
Buna.
Poate fi o somatizare de depresie. Faceti orientativ un test de depresie pe net daca toate analizele sunt bune.
Poate fi o somatizare de depresie. Faceti orientativ un test de depresie pe net daca toate analizele sunt bune.
Bună ziua,
Adenopatiile sunt de mai multe tipuri (localizate sau generalizate, acute sau cronice etc., ).
Principala întrebare este dacă trebuie sau nu să se ia un ganglion pentru biopsie. Când nu se găsește o cauză clară pentru adenopatii, biopsia ganglionului răspunde la aproape toate întrebările în adenopatii.
Ganglionii se văd bine și la ecografele moderne (dar nu așa de bine ca la biopsie).
Desigur, medicul dumneavoastră va decide.
Multă sănătate !
Cu stimă, Haplea Ioan Ștefan.
Adenopatiile sunt de mai multe tipuri (localizate sau generalizate, acute sau cronice etc., ).
Principala întrebare este dacă trebuie sau nu să se ia un ganglion pentru biopsie. Când nu se găsește o cauză clară pentru adenopatii, biopsia ganglionului răspunde la aproape toate întrebările în adenopatii.
Ganglionii se văd bine și la ecografele moderne (dar nu așa de bine ca la biopsie).
Desigur, medicul dumneavoastră va decide.
Multă sănătate !
Cu stimă, Haplea Ioan Ștefan.
1.Oferiti mai multe detalii, va rog.
Doar faptul ca nu mai aveti pofta de mancare si afirmatia ca ati facut analize fara a spune care anume, nu ofera prea multe informatii.
2.Lipsa poftei de mancare poate avea cauze organice sau psihice.
Doar faptul ca nu mai aveti pofta de mancare si afirmatia ca ati facut analize fara a spune care anume, nu ofera prea multe informatii.
2.Lipsa poftei de mancare poate avea cauze organice sau psihice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa poftei de mancare si sange.
- 2ajutor am nevoie de parerea unui doctor urgent va rog
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 3lipsa poftei de mancare la copil 5 ani jumatate
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 6Nu stiu ce se intampla: nu am pofta de mancare
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 4lipsa poftei de manacare la bebelusi
- 1pofta de mancare scazuta la copil
- 6suspiciune colangiocarcinom.. avea greţuri, nu putea să mănînce şi nici nu suporta mirosul de
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 3Dureri in capul pieptului+ lipsa pofta de mancare
- 1Oboseala si Lipsa de apetit
- 1Vomit orice mancare. Nu mai pot manca nimic.
- 8Buna ziua ! De ceva timp nu reusesc sa ma ingras si nici pofta de mancare nu am.
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare Pierderea poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: