Lipsa poftei de mancare, adenopatii
De 2 ani mi am pierdut complet pofta de mancare.Am făcut tot felul de analize.
3 comentarii
Buna.
Poate fi o somatizare de depresie. Faceti orientativ un test de depresie pe net daca toate analizele sunt bune.
Poate fi o somatizare de depresie. Faceti orientativ un test de depresie pe net daca toate analizele sunt bune.
Bună ziua,
Adenopatiile sunt de mai multe tipuri (localizate sau generalizate, acute sau cronice etc., ).
Principala întrebare este dacă trebuie sau nu să se ia un ganglion pentru biopsie. Când nu se găsește o cauză clară pentru adenopatii, biopsia ganglionului răspunde la aproape toate întrebările în adenopatii.
Ganglionii se văd bine și la ecografele moderne (dar nu așa de bine ca la biopsie).
Desigur, medicul dumneavoastră va decide.
Multă sănătate !
Cu stimă, Haplea Ioan Ștefan.
Adenopatiile sunt de mai multe tipuri (localizate sau generalizate, acute sau cronice etc., ).
Principala întrebare este dacă trebuie sau nu să se ia un ganglion pentru biopsie. Când nu se găsește o cauză clară pentru adenopatii, biopsia ganglionului răspunde la aproape toate întrebările în adenopatii.
Ganglionii se văd bine și la ecografele moderne (dar nu așa de bine ca la biopsie).
Desigur, medicul dumneavoastră va decide.
Multă sănătate !
Cu stimă, Haplea Ioan Ștefan.
1.Oferiti mai multe detalii, va rog.
Doar faptul ca nu mai aveti pofta de mancare si afirmatia ca ati facut analize fara a spune care anume, nu ofera prea multe informatii.
2.Lipsa poftei de mancare poate avea cauze organice sau psihice.
Doar faptul ca nu mai aveti pofta de mancare si afirmatia ca ati facut analize fara a spune care anume, nu ofera prea multe informatii.
2.Lipsa poftei de mancare poate avea cauze organice sau psihice.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Nu mai primesc notificari alerte pe mail
- 2Durere si scurgere san drept
- 2Amețeli - cauze probabile
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 1Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 1Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual