Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)

28-11-2007
ieseanul
Nu este medic/terapeut
ieseanul
Poate un medic stomatolog sau chiar un doctor stomatolog sa posteze pe forum o lista de preturi informativa (de ex in euro) a materialelor pt. plombe si sa scrie pe scurt calitatile acestora?
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
2 comentarii
0
02-12-2007, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Pai daca are compozitul de la firma...x... si cimentul ionomer de la firma...y... este cam singura posibilitate. In general ar trebui ca raportul sa fie de fapt invers.
0
06-12-2007, ora 00:00
pacurarita
Nu este medic/terapeut
pacurarita
eu nu sunt medic dar imi permit sa ti raspund materialul foto este mai estetic mai rezistent dar un pic si toxic sa zicem. in schimb la noi la cab pretul este exact invers
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul