Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
Poate un medic stomatolog sau chiar un doctor stomatolog sa posteze pe forum o lista de preturi informativa (de ex in euro) a materialelor pt. plombe si sa scrie pe scurt calitatile acestora?
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
2 comentarii
Pai daca are compozitul de la firma...x... si cimentul ionomer de la firma...y... este cam singura posibilitate. In general ar trebui ca raportul sa fie de fapt invers.
eu nu sunt medic dar imi permit sa ti raspund materialul foto este mai estetic mai rezistent dar un pic si toxic sa zicem. in schimb la noi la cab pretul este exact invers
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca mi-a cazut plomba si nu m-am dus la medic = infectie?
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 5am facut hemoragie de la un dinte plombat...
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 4masea, dureri dentare, fata amortita... si dureri de ochi
- 3replombare masea dupa 20 ani
- 5intepatura puternica in masea.. are vreo legatura cu avionul (inaltimea)?
- 4Dungulita metalica la lucrare dentara VA ROG AJUTOR!
- 1dinti plombati
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 4Plomba temporara si dureri
- 1Durere de masea plombata
- 1Despre plombele fotopolimerizabile
- 1infectie masea
- 1Plomba masea
- 1Probleme masele
- 1Plombe innegrite
- 7Plomba amalgam premolar
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: