Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
Poate un medic stomatolog sau chiar un doctor stomatolog sa posteze pe forum o lista de preturi informativa (de ex in euro) a materialelor pt. plombe si sa scrie pe scurt calitatile acestora?
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
2 comentarii
Pai daca are compozitul de la firma...x... si cimentul ionomer de la firma...y... este cam singura posibilitate. In general ar trebui ca raportul sa fie de fapt invers.
eu nu sunt medic dar imi permit sa ti raspund materialul foto este mai estetic mai rezistent dar un pic si toxic sa zicem. in schimb la noi la cab pretul este exact invers
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 6Ma poate fi salvat dintele ?
- 3Masea plombata in urma cu 4 ani s-a infectat
- 2plomba la dinte in fata, rupt dupa 3 ani o bucatica!
- 6Masele cariate... durere
- 4durere masea, plomba... masea sensibila?
- 5Infectie masea?
- 4Plomba, durere de dinti
- 7problema cu o masea
- 1Mici probleme la un incisiv plombat
- 11Masea innegrita dupa plombare definitiva!!!ce trebuie sa fac????
- 0Infectie masea
- 4Plomba temporara si dureri
- 0De ce mi-a cimentat maseaua si nu a plombat-o?
- 0Obrazul umflat
- 1Plombe innegrite
- 2Durere de dinti la plombe interdentare
- 2Plomba rupta
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: