Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
Poate un medic stomatolog sau chiar un doctor stomatolog sa posteze pe forum o lista de preturi informativa (de ex in euro) a materialelor pt. plombe si sa scrie pe scurt calitatile acestora?
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
2 comentarii
Pai daca are compozitul de la firma...x... si cimentul ionomer de la firma...y... este cam singura posibilitate. In general ar trebui ca raportul sa fie de fapt invers.
eu nu sunt medic dar imi permit sa ti raspund materialul foto este mai estetic mai rezistent dar un pic si toxic sa zicem. in schimb la noi la cab pretul este exact invers
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 8Care e durata de viata a unei plombe?
- 2plomba la dinte in fata, rupt dupa 3 ani o bucatica!
- 5Infectie sub radacina unei masele
- 3Durere masea aflata in tratament dupa infectie
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 0plombe innegrite in scurt timp
- 4Durere masea cu nervi scosi
- 7problema cu o masea
- 3problema masea
- 1problema dentara duce la pareza faciala?
- 4Plomba temporara si dureri
- 1Durere de masea plombata
- 1infectie masea
- 0Bruxism vs. plomba mai veche
- 2Infectie?...Obraz umflat.
- 1Radacina fracturata + chist
- 1Plombe innegrite
- 3Plomba dentara.
- 1Plombe care s-au înverzit și nu știu care e cauza
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: