Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
Poate un medic stomatolog sau chiar un doctor stomatolog sa posteze pe forum o lista de preturi informativa (de ex in euro) a materialelor pt. plombe si sa scrie pe scurt calitatile acestora?
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
Eu sunt interesat sa aflu care este diferenta dintre plombele foto si cele de glasionomer (ca eu am remarcat la medicul stomatolog la care merg, doar ca glasionomerul este dublu ca pret fata de foto) si as vrea sa stiu diferentele calitative! Stiu ca medicii se apara intre ei si nu prea ma astept sa primesc un raspuns, dar sa incercam!
2 comentarii
Pai daca are compozitul de la firma...x... si cimentul ionomer de la firma...y... este cam singura posibilitate. In general ar trebui ca raportul sa fie de fapt invers.
eu nu sunt medic dar imi permit sa ti raspund materialul foto este mai estetic mai rezistent dar un pic si toxic sa zicem. in schimb la noi la cab pretul este exact invers
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca mi-a cazut plomba si nu m-am dus la medic = infectie?
- 2durere la presiune molar plombat
- 3chist dentar infectat
- 4masea, dureri dentare, fata amortita... si dureri de ochi
- 5Lucrare dentara nereusita
- 7plomba dureroasa
- 6Masele cariate... durere
- 3plomba definitiva portelan care s-a innegrit la scurt timp
- 5Infectie masea?
- 2plomba pe canin
- 1Tratament pentru o plomba cazuta
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 1Durere de masea plombata
- 1Enigma plombarii
- 1infectie masea
- 3Despre material de plombe dentare
- 2Infectie?...Obraz umflat.
- 1Problema molari de minte
- 3Plomba dentara.
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: