logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
In mod normal, iau pastilele in jurul orei 22. Ieri am uitat sa iau cea de-a 18 pastila, iar azi la ora 15 am avut contact sexual neprotejat. Am realizat ca am uitat abia astazi la ora 20. Am luat pastila nr. 18 la ora 21 si urmeaza sa iau pastila nr. 19 peste cateva ore (asa mi-a recomandat o cunostinta, medic ginecolog, dar ma tem ca a inteles ora 10 dimineata in loc de ora 10 seara).
In prospectul de la Yasmine am citit ca in cazul meu ar trebui sa incep urmatoarea folie fara pauza de 7 zile. In prospectul de la Logest nu am vazut ceva similar. As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in cazul meu. Incep o noua folie imediat, sau astept menstruatia? Practic imi mai raman 2 zile in care trebuie sa stiu clar ce sa fac si cum una din aceste zile este duminica, ma tem ca nu am cum sa ajung la medic sa intreb.
Am luat in calcul si posibilitatea postinorului, dar cum am mai luat asa ceva si acum 3 luni, am zis ca nu e o idee atat de buna.
Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
Va multumesc!
In prospectul de la Yasmine am citit ca in cazul meu ar trebui sa incep urmatoarea folie fara pauza de 7 zile. In prospectul de la Logest nu am vazut ceva similar. As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in cazul meu. Incep o noua folie imediat, sau astept menstruatia? Practic imi mai raman 2 zile in care trebuie sa stiu clar ce sa fac si cum una din aceste zile este duminica, ma tem ca nu am cum sa ajung la medic sa intreb.
Am luat in calcul si posibilitatea postinorului, dar cum am mai luat asa ceva si acum 3 luni, am zis ca nu e o idee atat de buna.
Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
Va multumesc!
5 comentarii
Trebuie sa completez cu faptul ca de 3 luni iau Orungal (itraconazol)-2 sapt cu 2 sapt pauza si in perioada asta sunt la ultimele pastile. In prospect scrie ca poate da malformatii la fat (rezultat obtinut in urma studiilor pe rozatoare) si face parte din categoria C a medicamentelor cu efect asupra sarcinii.
Deci...daca as fi insarcinata...oare ce sansa exista sa fie probleme din cauza antimicoticului?
Deci...daca as fi insarcinata...oare ce sansa exista sa fie probleme din cauza antimicoticului?
Nu esti insarcinata.Ai luat pastila nr. 18 la ora 21 si cea normala la ora22 ?Daca este asa, nu-ti fa griji, nici nu trebuie sa intrerupi pauza, mergi in continuare normal, cu pilula zilnica si pauza de 7 zile.Numai bine!
sotia mea a uitat sa i-a pastilele luni si marti.Azi este miercuri.Ce face in cazul acesta?
astept un raspuns la intrebarea mea de mai devreme.Multumesc anticipat
iau anticonceptionale yasmine, am uitat sa iau a18a pastila si am urmat instructiunile de pe prospect adik nu am mai facut pauza de 7zile continuand cu blisterul urmator, numai ca am omis iarasi si pastila a4a pe care am luat-o azi 15.04.09 dimineatza, numai ca aseara am avut raport sexual.desi am luat dimineata pastila omisa in seara asta trebuie sa-mi continui blisterul dupa instructiunile prospectului, insa eu sunt nelinistita ca am amis-o pe cea de aseara.in aceasta situatie am sanse sa raman insarcinata?va rog sa ma sfatuiti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3pilula uitata in cea de a doua saptamana.
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 4poti ramane insarcinata fara sa fii dezvirginata?
- 4posibila sarcina?
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3am uitat pastila
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 3Exista vreo sansa sa fiu insarcinata sau nu?
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 1Posibil sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Spermă introdusă în vagin
- 5sunt insarcinata daca?
- 0Contraceptie!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: