Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?

Urmez de 3 luni regulat contraceptive "Diane-35". Dar am uitat sa iau pastila de contraceptie intr-o zi. Pastila de ziua urmatoare am luat-o, dar si aceasta cu intirziere de 7 ore. (Pausa dintre pastile 24+24+7 ore).In aceasta periada am facut dragoste neprotejat. Eram in ziua a 13-a de la inceputul ciclului(ciclu normal de 29 zile). Continui sa iau contraceptive.Care este probabilitatea sa fi ramas insarcinata?
5 comentarii

Probabilitatea este destul de mare: aproximativ 0, 30.

pai si pe asta pe care ai uitat sa o iei n-ai mai luat-o? ca daca nu, eu zic ca degeaba le mai iei pe celelalte. teoretic daca uiti sa iei o pastila trebuie sa te protejezi 2 sapt sau pana iti vine ciclul. mai ales ca iei doar de 3 luni. e destul de probabil

Intre ziua a 13-a, 15-a si mai ales daca ai un ciclu regulat de 29 zile ERAI CHIAR LA OVULATIE, este posibil sa fie o sarcina. Fa-ti un test de sarcina.

Ajutati-ma va rog:am uitat sa iau pastila Diane-35 in ziua 2-a dupa ciclu si in acesta zi am avut si contact neprotejat in aceasta zi.Au trecut 24 ore de la contactul sexual...poate sa iau postinor pentru contraceptie urgenta???ce trebuie sa fac???Vreau un sfat...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt insarcinata?
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 15marvelon 21
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 3As dori din tot sufletul sa imi raspunda un medic!!!
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 1pilula uitata si raceala
- 5risc de sarcina?
- 10cum iau anticonceptionalele
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 4Sarcina sau nu?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 1Cum pot sa aflu????
- 2e posibil sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: