lovitura gamba
Am o durere atroce in jurul gambei de la piciorul drept. Am jucat un meci de fotbal si am fost lovit in piciorul drept in zona gambei. Durerea este constanta fie ca stau in pat fie ca stau in picioare iar la mers durerea se intensifica, iar cand misc laba piciorului in sus apare durerea din nou.
Poate fi o ruptura musculara sau doar ceva minor ce se poate trata acasa?
Poate fi o ruptura musculara sau doar ceva minor ce se poate trata acasa?
2 comentarii
fara examen fizic este imposibil de precizat ce probleme aveti.
probabil nu aveti o fractura a gambei (insa nici acesta nu se poate exclude 100%), poate fi o tromboza venoasa, insa un hematom sau o leziune musculara ar fi varianta cea mai plauzibila.
trebuie sa va duceti la un medic ortoped pentru un examen fizic, si in functie de acesta pentru investigatii suplimentare (radiografie, echografie).
probabil nu aveti o fractura a gambei (insa nici acesta nu se poate exclude 100%), poate fi o tromboza venoasa, insa un hematom sau o leziune musculara ar fi varianta cea mai plauzibila.
trebuie sa va duceti la un medic ortoped pentru un examen fizic, si in functie de acesta pentru investigatii suplimentare (radiografie, echografie).
Am fost la un medic si am facut o radiografie si rezultataul a fost ca nu a existat o fractura. Intradevar a fost o leziune musculara ceva mai grava. Dar cu niste antiinflamatoare un analgezic si un unguent sa rezolvat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4atrofia muschilor gambei
- 6limfedemul - ce sanse sunt pentru tratare?
- 3durere gamba de la o lovitura
- 9recuperare picior dupa perioada de stat in gips
- 22IRM traducere rezultat
- 4ce pot sa am ruptura sau intindere musculara
- 7asimetrie picioare + o diferenta si intre gambe
- 5Dureri bazin si picioare
- 6dureri la nivelul gambei, cu senzatie de arsura.. medicul a spus ca e tromboflebita
- 0chist gamba stanga
- 3Intepaturi la gambe si la degetele de la mana
- 1Durere tibie, gamba, de la alergat
- 0Fractura gamba inf.copil 7 ani
- 2problema gamba
- 4Am probleme cu muschii gambelor dupa 10 min de alergare
- 1Durere picioare la nivelul pulpei (ingheata)
- 0Leziune genunchi
- 6Durere in calcailul drept si in gamba piciorului stang. Am diabet
- 2Amorteala pulpa picior stang
Mai multe informații despre: Gamba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: