Lovitura in partea de jos a abdomenului

23-07-2016
Ioana788
Nu este medic/terapeut
Ioana788
Ieri ma plimbam cu bicicleta si din neatenție, o persoana a intrat in mine( era langa mine si i s a blocat ghidonul in ghidonul meu ) si am cazut. Ghidonul mi-a intrat putin mai jos de abdomen ( acolo unde se face operația de apendicita, doar ca in partea stanga) si ma doare foarte tare cand pun mana. In momentul cand m-am ridicat de pe asfalt, nu prea puteam sa merg bine de durere si m-am Așezat pe o bordura Si am stat câteva minute. Si cand merg ma doare putin piciorul stâng exact acolo sus. Ce as putea sa fac ? Este o durere groaznica.. Nu este vânat, rosu.. Nimic. Doar ma doare foarte tare. Si tin sa Menționez ca au trecut 24 de ore de la incident. Multumesc mult !
4 comentarii
0
25-07-2016, ora 13:44
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
Aveti alte simptome inafara de durere? Scaun ati avut de la accident? Cum este?
Cand apasati pe abdomen in dreptul buricului (la departare de locul loviturii) va doare in partea stanga? Durerea este localizata la zona de contact sau pe o arie mai mare? Abdomenul este depresibil la palpare sau este tare?

Teoretic nu prea aveti ce sa lezati in abdomen in partea stanga jos, e doar colonul sigmoid si e greu sa-l lezati printr-o plaga fara solutie de continuitate. Probabil este doar o contuzie a peretelui abdominal.

Insa, daca durerile nu diminua sau apar si alte simptome mergeti de urgenta la medicul de familie sau la un specialist in chirurgie generala.
0
25-07-2016, ora 23:50
Ioana788
Nu este medic/terapeut
Ioana788
Inca ma doare si in momentul de fata, de la 4 zile aproape de la incident, am observat ca s-a facut o vânătaie ( nu foarte vizibila, dar este ) si inca ma doare. Ma doare doar in locul respectiv, acolo unde m-am lovit. In alta parte a abdomenului nu, ci doar acolo. Sper ca este doar o vânătaie si ca va trece fiindca ma doare destul de tare..
0
26-07-2016, ora 09:55
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
E doar o contuzie a peretelui abdominal. A fost lezat tesutul muscular si subcutanat. Doare pana se reface. Insa organele interne nu cred ca au fost afectate.
0
26-07-2016, ora 18:19
Ioana788
Nu este medic/terapeut
Ioana788
Sper si eu. Multumesc mult de tot!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Fosa iliaca stanga

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: