Lovitura la cot (nerv ulnar)

25-05-2014
Adrian17711
Nu este medic/terapeut
Adrian17711
Buna ziua !

Acum 5 zile m-am lovit in cot destul de puternic de coltul unei banci.M-am lovit fix pe nrvul ulnar, in acel moment m-a furnicat foarte tare antebratului si s-a invinetit usor locul, o vanataie de vreo 5 mm, semana cu o mica blanda, dar maro-mov.
Problema cea mare este ca durerea persista, nu mai este la fel de puternica, dar este prezenta.In primele 2 zile aveam mai mult o senzatie de arsura-usturime la nivelul cotului, acum s-a transforamt durere acceptabila.Am si o senzatie de amorteala(moleseala) la nivelul degetelor 4-5 si palemei tot in zona aceea cu foarte usoare intepaturi, cateodata.
1)In general in urma unui astfel de traumatism care este durata de recuperare ? Este grav ce am ? Sunt destul de speriat.
2)In cat timp ma pot reapuca de sala ?
Va multumesc !
1 comentarii
0
29-05-2014, ora 20:12
Adrian17711
Nu este medic/terapeut
Adrian17711
Buna ziua !
Au trecut 9 zile de la lovitura.In continuare ma doare degetul mic si portiunde de palma din josul degetului.Cotul nu prea ma mai doare insa ma ingrijoreaza durerea localizata la nivelul palmei, a incheieturii si a degeului mic.Cel mai tare ma doare cand scriu, simt un discomfort.
Este normal ? Ce exercitii pot face care sa ma ajuta sa ma recuperez, deja incepe sa mi se atrofieze mana, nu prea am mai folosit-o.
In cat timp ma voi recupera ???
VA MULTUMESC !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: