lucrare dentara

23-07-2010
mariasefa99@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mariasefa99@yahoo.com
buna ziua..ma numesc maria sant noua pe forum deci nu ma prea pricep cum functioneaza. dar am o problema.am fost la dentist ca, mia cazut un dinte si am zis sami imbrac dintii din fata 6 la numar ca si cu ceilalti nu stateam prea bine.zis si facut slefuiti obturati scosi nervi. dar totusi vreo 2-3 dinti in timp ce musc din paine sau stiu eu ce altceva ma dor.deci nu mai stiu ce sa cred sau ce sa fac?va rog frumos sami spuneti dc totusi ma dor sau uneori simt un curent ca si cum mar curenta.care este cauza precizez ca lucrarea e deja cimentata sa cam grabit cred. ce ma sfatuiti sa fac? nu va mai spun prin ce dureri groaznice am trecut pana sa terminat lucrarea si cate injecti au fost necesare dat fiind ca nu ma anesteziam. si acum oare sa fie tot chinu in zadar?
1 comentarii
0
03-08-2010, ora 09:10
Dr. Aron Andrei
Stomatologie, Pitesti
Dr. Aron Andrei
Buna, in mod normal daca nu sunt multe zile de cand ati facut tratamentul de canal..e posibil sa mai aveti o sensibilitate la presiune, dar totusi cred ca a trecut ceva timp de la tratamente deci se cam exclude posibilitatea asta, nu ramane decat varianta in care la unii dintre dinti sa nu fi scos nervul, ceea ce se poate rezolva prin lucrare daca nu vreti sa o dati jos.s-a grabi daca dumneavoastra aveati sensibilitatile pe care le aveti inainte de cimentare si doctorul totusi a cimentat-o, daca ele au aparut ulterior cimentarii este o situatie care nu putea fi evitata, faceti o radiografie si mergeti la un control la un medic.si pana atunci daca durerile persista luati antiinflamatoare.va doresc multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul