Lucrare dentara

08-05-2015
delysid
Nu este medic/terapeut
delysid
Buna ziua,

Anul trecut am avut ghinionul sa descopar ca am avut o anomalie, in urma careia caninul stang a luat locul incisivului, iar caninul original (de lapte) nu a cazut. Nu am dat atentie cand eram copil, asa ca am ajuns acum sa caut solutii.
Tot anul trecut, spre sfarsit am avut ghinionul ca acel canin de lapte sa se rupa de la baza gingiei din cauza unei carii. Acum as dori sa repar aceasta problema, deoarece vreau si eu sa pot zambi cu toata gura :).

As avea nevoie de niste idei, pentru alinierea sau modificarea formei, pilirea incisivului lateral (care e de fapt canin!), precum si pentru aplicarea unui nou dinte pe pozitia caninului in gaura ramasa dupa carie.

Am atasat 2 imagini ca sa va faceti o idee.

http://postimg.org/image/4fqay1p9h/
http://postimg.org/image/e1jvecgf9/
2 comentarii
0
11-05-2015, ora 16:35
Dr. Sandita Dan
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Sandita Dan
Buna ziua,

Dupa cum ati spus si dnv, puteti sa va puneti o coronita pe caninul actual iar in locul celui de lapte un implant si ati rezolvat problema.


O zi frumoasa
0
14-05-2015, ora 10:14
delysid
Nu este medic/terapeut
delysid
M-am gandit si m-am interesat putin, iar din punct de vedere economic cred ca voi alege o punte pentru a umple spatiul ramas.

Cateva noi intrebari au aparut totusi.

Pentru punte, este necesar ca la ambii dinti suport sa se realizeze extirpare vitala?
Cu o punte as putea rezolva si problema acestui canin iesit in evidenta ? Adica i s-ar putea da forma de incisiv lateral?
Ce fel de punte ati recomanda pentru aceasta lucrare, pentru o estetica ridicata, dar in acelasi timp o rezistenta indelungata? O punte metalo ceramica ar fi alegerea potrivita ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul