Lucrare metalo-ceramic

14-12-2018
Razvan valentin
Nu este medic/terapeut
Razvan valentin
Buna ziua doresc si eu un sfat si cateva pareri referitor la o lucrare metal-ceramic.. tocmai ce am terminat asa zisa “lucrare” dar dupa cateva zile au inceput sa apara mici dureri.. pe arcada de sus am pus am 7 coronite incepand de la canin stg pana la premolar dr cu acestia sunt ok fara absolut nici o problema. problema mare este jos unde am 6 coronite 3 pe partea stg canin, premolar1 si premolar 2 aceste 3 coronite nu au iesit foarte bn la culoare nu sunt deloc translucizi...se vad exact mati iar a doua problema este pe partea dr de la canin la premolar 2 am o mica punte de legatura insa aici e marea problema ca ma doare f rau sub lucrare.. caninu a fost slefuit si nu sa scos nervu la el...poate sa fie aceasta cauza?..
1 comentarii
0
22-03-2023, ora 07:11
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

din descrierea dvs, pare să existe mai multe probleme cu lucrarea metalo-ceramică. Dacă ati început să simțiți dureri după câteva zile, ar putea fi semnul unei probleme cu lucrarea în sine. Este important să discutați cu medicul dvs dentist și să-i descrieți simptomele în detaliu.

În ceea ce privește aspectul și transluciditatea coronitelor, este important să știți că, culoarea și aspectul pot varia în funcție de materialul utilizat și de experiența tehnicianului dentar. Este posibil să fie necesar să se facă ajustări sau să se înlocuiască unele dintre coronite pentru a obține un aspect mai natural.

În ceea ce privește durerea sub lucrare, există mai multe motive posibile pentru aceasta, inclusiv o carie nedetectată, o infecție sau o supraîncărcare a dinților în timpul mușcării. Este important să discutați cu medicul dvs dentist și să-i descrieți simptomele pentru a determina cauza exactă și pentru a primi tratamentul adecvat.

În concluzie, vă sfătuiesc să vorbiți cu medicul dvs dentist și să-i descrieți toate problemele pe care le aveți. El sau ea poate evalua lucrarea metal-ceramică și poate determina ce tratament este necesar pentru a corecta problemele și pentru a vă rezolva durerea.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul