luxatie cap radial

17-05-2011
lord_desolator
Nu este medic/terapeut
lord_desolator
Azi am fost sa mi fac o radiografie pt ca nu am o problema veche, nu pot sa mi rotesc antebratul.Mama mi a zis ca m am lovit cand eram mic(nu mi amintesc) la incheietura cotului.Doctorul mi a zis ca ar putea fi o cauza congenitala.pe scurt incheietura s a sudat, mi a zis ca opertaia ar fi riscanta si chiar daca ar reusi nu se stie daca antebratul o sa stea in incheietura si nu o sa sara.Sfat ? sa fac operatia sau nu
3 comentarii
0
31-12-2012, ora 22:00
animatryx
Nu este medic/terapeut
animatryx
Buna seara! Am 23 de ani si pe 08.10.2012 am suferit o luxatie de cot cu fractura cu detasare radius drept.. in urma unei cazaturi pe palme. As vrea sa stiu daca e normal sa-mi fie limitate miscarile de pronosupinatie si flexie, extensia e aproape la 0 grade.Mentionez ca am facut o luna de zile si fizioterapie si kinetoterapie. Astept opiniile dumneavoastra! Va doresc un an nou fericit!
0
01-01-2013, ora 22:25
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
O luna de kineto-terapie dupa o luxatie a cotului este absolut insuficienta.
Trebuie sa practicat kineto-terapie infinit mai mult decat va imaginati, si anume 4-6 luni.
Daca nu reusiti sa recastigati acum mobilitatea pierduta, peste 6 luni va fi prea tarziu.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg Ante-picior
0
04-01-2013, ora 10:38
animatryx
Nu este medic/terapeut
animatryx
Buna ziua! Am fost ieri la un nou control si mi-a iesit fractura cu detasare. Medicii mi-au spus ca cotul este in ax dar a ramas un fragment osos care e in afara articulatiei si ca sa mai astept si daca nu isi revine mana trebuie operata pentru scoaterea acelui fragment care impiedica flexia completa. Pur si simplu ma doare cand incerc sa fortez mai mult la flexie. Dumneavoastra ce parere aveti? Va multumesc pentru timpul acordat. Stima!
Adaugă un comentariu / răspuns